Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
|
|
Creator |
Островська, Галина
Боднар, Надія Демко, Надія |
|
Date |
2019-06-20T11:49:40Z
2019-06-20T11:49:40Z 2019 2019 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
|
|
Format |
38–41
|
|
Coverage |
UA
|
|