Запис Детальніше

Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків
 
Creator Островська, Галина
Боднар, Надія
Демко, Надія
 
Date 2019-06-20T11:49:40Z
2019-06-20T11:49:40Z
2019
2019
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Островська Г.Й. Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, Н.В. Демко. Збірник тез доповідей ІІ Регіональної студентської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку індустрії гостинності в контексті готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій». Тернопіль, 2019. – …94 с. С. – С. 38–41.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28624
 
Language uk
 
Relation 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
 
Format 38–41
 
Coverage UA