Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”
 
Creator Островська, Галина Йосипівна
 
Date 2019-06-20T12:56:18Z
2019-06-20T12:56:18Z
2018
2018
 
Type Methodical recommendations
 
Identifier Островська Г.Й. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” / Г.Й. Островська. – Тернопіль: ТНПУ ім. Івана Пулюя. – 2018. – 25 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28628
 
Language uk
 
Relation 1. Гаврилко П. П. Збірник рецептур національної кухні країн Європи / П. П. Гаврилко. – К.: “Центр учбової літератури”, 2016. – 620 с. 2. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін. – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. 3. Мазаракі А. А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: підручник / А. А. Мазаракі [та ін.]., за заг. ред. Н. О. П’ятницької. – 2 -ге вид., пероб. та допов. – К.: Центр навч. л-ри, 2011. – 584 с. 4. Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підруч. / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 304 с. 5. Радченко Л. О. Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів: навчальний посібник / Л. О. Радченко, П. П. Пивоваров, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, А. М. Ніколаєнко-Ломакіна. – Х.: Світ книг, 2012. – 288 с. 6. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник / Г. Й. Островська. – Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 7. Островська Г. Й. Навчально-методичний комплекс з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” / Г. Й. Островська. – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2018. – 216 с. 8. Ощипок І. М. Кухні народів світу: навч. посібн. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. – Львів: Видавництво “Магнолія 2006”. – 2014. – 248 с. 9. Ростовський В. Кухні народів світу: підруч. / В. Ростовський. – Кондор, 2016. – 502 с. 10. Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. Електронний ресурс / Я. М Сало. – Львів: Афіша, 2010. – 304 с. 11. Технологія приготування їжі. Українська кухня: навчальний посібник / В. М. Михайлов, Л. О. Радченко, О. В. Новікова. – Х.: Світ книги, 2012. – 537 с. 12. Челимбиенко В. А. Кухни народов мира / B. A. Челимбиенко, И. В. Зигуля. – Х.: – 2011. –461 с. 13. Шумило Г. І. Технологія приготування їжі: навч. посіб. / Г. І. Шумило. – К.: “Кондор”, 2012. – 504 с.
 
Rights © островська Г.Й.
 
Coverage Тернопіль: ТНПУ ім. Івана Пулюя.
UA