Запис Детальніше

Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”
 
Creator Островська, Галина Йосипівна
 
Description Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної
роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів денної та заочної
форм навчання складено відповідно до робочої програми з метою кращого
засвоєння студентами матеріалу курсу.
 
Date 2019-06-20T13:00:48Z
2019-06-20T13:00:48Z
2018
2018
 
Type Methodical recommendations
 
Identifier Островська Г.Й. Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” / Г.Й. Островська. – Тернопіль : ТНТУ ім. Івана Пулюя. – 2018. – 27 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28629
 
Language uk
 
Relation Законодавча та нормативна 1. Закон України “Про туризм” (324/95-ВР) // Відомості Верховної Ради України, 1995. – № 31. – С. 24 (Із змінами, внесеними згідно із Законом № 222- VIII ( 222-19 ) від 02.03.2015, ВВР, 2015, № 23, с.158). 2. ДСТУ 4269:2003. Послуги туристичні. Класифікація готелів. – Чинний від 2004–07–01. – К. : Держстандарт України, 2004. – 17 с. 3. ДСТУ 4268:2003. Послуги туристичні. Засоби розміщення. Загальні вимоги. – Чинний від 2004–01–07. – К. : Держстандарт України, 2003. – 13 с. 4. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація: від 01.07.04. – К. : Держспоживстандарт України, 2004. 5. ДСТУ 4527:2006. Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення. – Чинний від 2006–10–01. – К. : Держстандарт України, 2006. – 28 с. 6. Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства: наказ Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції України від 24.07.2002 №219. 7. Правове регулювання туристичної діяльності в Україні: Збірник нормативно правових актів / Під заг. ред. проф. В. К. Федорченка; Київський ун-т туризму, економіки і права. – К. : Юрінком Інтер, 2002. – 640 с. 8. Сфера обслуговування в Україні : нормативні документи : збірник основних законодавчих актів / О.М. Роїна (упор.). – К. : КНТ, 2007. – 457 с. Базова 9. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. 10. Мазаракі А. А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: підручник / А. А. Мазаракі [та ін.]., за заг. ред. Н. О. П’ятницької. 22 – 2 -ге вид., пероб. та допов. – К. : Центр навч. л-ри, 2011. – 584 с. 11. Островська Г. Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г. Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 12. Островська Г. Й. Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно- ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”. – 2018. – 162 с. 13. Островська Г. Й. Методичні вказівки до проведення практичних занять, з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / Г. Й. Островська. – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – 67 с. 14. Ростовський В. Кухні народів світу: підруч. / В. Ростовський. – Кондор, 2016. – 502 с. Допоміжна 15. Андрушків Б. М. Основи організації підприємницької діяльності або абетка для підприємця: навч. посіб. / Б. М. Андрушків, Ю. Я. Вовк, В. В. Гецько, П. Д. Дудкін, Н. Б. Кирич, О. Б. Погайдак, І. І. Стойко. – Тернопіль : Вид. ТНТУ. – 2010. – 300 с. 16. Андрушків Б. М. Туризм України: економічні та організаційні механізми розвитку. Монографія / Андрушків Б. М., Дудкін П. Д., Паляниця В .А., Стойко І. І. та ін. / Тернопіль: Терно-Граф. – 2009. – 976 с. 17. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В. Архіпов – К. : Центр учбової літератури, 2015. – 280 с. 18. Барна справа: підруч. / В. С. Ростовський, С. М. Шамян. – К. : Центр учб. л-ри, 2011. – 395 с. 19. Дахно І. І. Країни світу: Енциклопедичний словник / І. І. Дахно, С. М. Тимофієв. – К. : МАПА, 2011. – 602 с. 20. Жадан Л. О. Кухні світу / Л. О. Жадан, А. І. Кривко. – Х., 2011. 23 21. Малюк Л. П. Сервісологія та сервісна діяльність: навч. посіб. / Л. П. Малюк, О. М. Варапаєв, А. В. Ціолковська. – Х. : ХДУХТ, 2014. – 211 с. 22. Ощипок І. М. Кухні народів світу: навч. посібн. / І.М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. – Львів: Видавництво “Магнолія 2006”. – 2015. – 248 с. 23. Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підруч. / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич – К. : Центр учбової літератури, 2013. – 304 с. 24. П’ятницька Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : Монографія / Г. Т П’ятницька. – К. : КНТЕУ, 2015. – 465 с. 25. Радченко Л.О. Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навчальний посібник / Л. О. Радченко, П. П. Пивоваров, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, А. М. Ніколаєнко-Ломакіна. – Х. : Світ книг, 2012. – 288 с. 26. Русавська В. А. Гостинність в українській традиційній культурі: навч. посіб. / В. А. Русавська. – Київ : “Видавництво Ліра-К”, 2016. – 280 с. 27. Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. Електронний ресурс / Я. М Сало. – Львів : Афіша, 2010. – 304 с. 28. Технологія приготування їжі. Українська кухня : навчальний посібник / В. М. Михайлов, Л. О. Радченко, О. В. Новікова. – Х. : Світ книги, 2012. – 537 с. 29. Челимбиенко В. А. Кухни народов мира / B. A. Челимбиенко, И. В. Зигуля. – Х.: – 2011. –461 с. 30. Шумило Г. І. Технологія приготування їжі: навч. посіб. / Г. І. Шумило. – К.: “Кондор”, 2012. – 504 с. Інформаційні ресурси 31. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://3umf.com/doc/449/. 24 32. ДСТУ 4268:2003. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Загальні вимоги [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.kurortservice.- com/uploads/assets/file/per.pdf. 33. ДСТУ 4527: 2006. Послуги туристичні. Засоби розміщування. Терміни та визначення [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.prohotel. tv/forum/index.php?autocom=downloads&showfile=439. 34. ДСТУ 4269:2003. Послуги туристичні. Класифікація готелів [Електронний ресурс]. – Режим доступу до стандарту : http://www.ukrhotels. com/files/File/4269-2003.pdf. 35. ДСТУ 3862-99. Ресторанне господарство. Терміни та визначення [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.nau.kiev.ua/nau10/ukr/- getcnt.php?uid=1022.260.0&nobreak. 36. Нормативні акти України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.nau.kiev.ua. 37. Правила роботи підприємств громадського харчування, затверджені наказом МЗЕЗ України від 03.07.95 р. № 129 та зареєстровані в Мін’юсті України 20.07.95 р. за №230/766 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.kontrakty.com.ua/norma/1999/35/35temd1.htm. 38. Chicken [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.chiken. kiev. ua. 39. Наукова бібліотека ім.Вернадського [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.nbuv.gov.ua. 40. Бізнес в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrbiz.net.
 
Rights © Островська Г.Й.
 
Coverage UA