Запис Детальніше

Медоносна флора природно-кліматичних зон Житомирщини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Медоносна флора природно-кліматичних зон Житомирщини
 
Creator Лісогурська, О. В.
Кривий, М. М.
Лісогурська, Д. В.
Соколюк, В. М.
Лігоміна, І. П.
Лисогурская, О. В.
Кривой, М. Н.
Лисогурская, Д. В.
Лигомина, И. П.
Lisogurska, О.
Kryvyi, М.
Lisogurska, D.
Sokolyuk, V.
Ligomina, I.
 
Subject медоносна флора
типи медоносних угідь
природно-кліматичні зони
медоносная флора
типы медоносных угодий
природно-климатические зоны
honey flora
types of honey fields
natural and climatic zones
 
Description Запорукою високої продуктивності бджолиних сімей є належна кормова база. Встановлено, що в Україні за останні десятиліття вона зазнала значних негативних змін і наразі є потреба у дослідженні медоносних ресурсів [1–3]. Тому ми поставили перед собою мету дослідити стан медоносної флори природно-кліматичних зон Житомирщини – Полісся та Лісостепу.
Залогом высокой продуктивности пчелиных семей является надлежащая кормовая база. Установлено, что в Украине за последние десятилетия она претерпела значительные негативные изменения и теперь есть потребность в исследовании медоносных ресурсов [1–3]. Поэтому мы поставили перед собой цель исследовать состояние медоносной флоры природно-климатических зон Житомирщины – Полесья и Лесостепи.
The key to high productivity of bee colonies is the proper food supply. It has been established that in Ukraine over the past decades it has undergone significant negative changes and now there is a need for the study of honey bearing resources [1–3]. Therefore, we set a goal to explore the state of the honey flora of the natural and climatic zones of Zhytomyr region – Polesye and Forest-Steppe.
 
Date 2019-07-03T11:53:06Z
2019-07-03T11:53:06Z
2019
 
Type Conference materials
 
Identifier Медоносна флора природно-кліматичних зон Житомирщини / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська [та ін.] // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. Міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 трав. 2019 р. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2019. – С. 28–31.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9653
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Житомирський державний університет імені Івана Франка