Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Стан та перспективи виробництва яловичини в Київській області
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.; Шаран, П. І.; Шаран, П. И.; Sharan, Р.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Маршмелоу на фруктозі (Патент на корисну модель № 74807)
Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.; Коваленко, І. О.; Коваленко, И. А.; Kovalenko, I.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Виноробне господарство як туристичний ресурс Угорщини
Сологуб, Ю. І.; Сологуб, Ю. И.; Sologub, Y.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Enogastronomic domestic tourism marketing tool manufacturer
Басюк, Д. І.; Басюк, Д. И.; Basyuk, D.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Prospective trends of gastronomic event-tour
Верес, К. О.; Верес, К. О.; Veres, K.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Butter paste development witn red beet powder
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Podkovko, О.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Подковко, О. А.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.; Подковко, О. А.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » The functional butter paste witn additives of plant micronutrients
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Buravets, K.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Буравець, К.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.; Буравец, К.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Структурні зрушення в галузях економіки: світові тенденції
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Формування системи управління товарною політикою на Київському хлібокомбінаті № 6
Шерстюк, О. О.; Шерстюк, О. А.; Sherstuk, О.; Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стан економіки та ефективність зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стан та проблеми розвитку ринку яловичини України
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Діагностика використання рекреаційно-туристичного потенціалу регіону
Розметова, О. Г.; Розметова, Е. Г.; Rozmetova, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » До проблем розвитку харчової промисловості
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження проблемних питань зовнішньоторговельних відносин та можливі напрями їх...
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Експортний потенціал харчової промисловості України
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Конкурентоспроможність – основна умова для формування конкурентних переваг товарів...
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефективність реформування механізму державного регулювання зовнішньоекономічних...
Кириченко, О. М.; Кириченко, О. Н.; Kirichenko, O. M.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження питань виробництва яловичини на підприємствах сировинних зон та переробки
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Флавоноїди та їх вплив на організм людини
Тагаєва, О. О.; Павленко, К. А.; Бондаренко, Б. В.; Подобій, О. В.; Тагаева, А. А.; Подобий, Е. В.; Павленко, К. А.; Бондаренко, Б. В.; Tagaeva, О. О.; Pavlenko, K. A.; Bondarenko, B. V.; Podobiy, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вилучення рутину з рослинної сировини
Клименко, А. В.; Тагаєва, О. О.; Павленко, К. А.; Бондаренко, С. П.; Подобій, О. В.; Клименко, А. В.; Тагаева, А. А.; Павленко, К. А.; Бондаренко, С. П.; Подобий, Е. В.; Klimenko, A.; Tagaeva, A.; Pavlenko, K.; Bondarenko, S.; Podobiy, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Харчові добавки для молочних продуктів
Тотміна, В. С.; Сухоцький, І. І.; Волохатий, І. А.; Мірошников, О. М.; Подобій, О. В.; Тотмина, В. С.; Сухоцкий, И. И.; Волохатый, И. А.; Мирошников, О. Н.; Подобий, Е. В.; Totmin, V.; Sukhotsky, I.; Volohatiy, I.; Miroshnikov, O.; Podobiy, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом удосконалення професійного...
Репіч, Т. А.; Репич, Т. А.; Repich, T.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підготовка фахівців-гуманітаріїв у вузах України на зламі ХІХ – ХХст. : досвід і проблеми
Левицька, Н. М.; Левицкая, Н. Н.; Levytska, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих...
Басюк, Д. І.; Басюк, Д. И.; Basyuk, D.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
7426 - 7450 з 10733 результатів
<< < 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 > >>