Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Експертиза віскі шотландького солодового
Ремізова, Н. В.; Браїлко, А. С.; Павченко, В. М.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль хлебопекарской промышленности потребительской кооперации Украины в решении...
Оніпко, Тетяна Володимирівна
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел...
Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Чина-перспективне джерело рослинного білка
Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобки
Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою...
Юдічева, О. П.; Дейниченко, Г. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості ознак за якими класифікують сушений виноград
Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості сучасної класифікації персиків
Юдічева, О.П.; Кузнецова, Н. О.; Івахнюк, М. П.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості маркування органічної продукції
Юдічева, О. П.; Котвицька, Л. П.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль біофортифікації в забаченні овочів важливими мікронутрієнтами
- » Способи фальсифікації меду натурального
Юдічева, О. П.; Чумак, Р. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль наукової складової у формуванні професійних компетентностей...
Гаркуша, Сергей Володимирович; Омельченко, Наталія Володимирівна
2016-03-18
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Деякі аспекти кольорування котоніновмісних трикотажних полотен
- » Вплив багаторазового праня на стійкість забарвлення верхнєтрикотажних бавовняних і...
Мартосенко, М. Г.; Поліщук, Л. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль безформальдегідного оброблення верхнєтрикотажних бавовняних і бавовнянокотонінових...
Мартосенко, М. Г.; Поліщук, Л. В.; Семак, Б. Д.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Альтернативні види борошна для виробництва бборошняних кондитерьких виробів
- » Влияние растительных добавок на потребительские свойства и сохранность кондитерских...
Ткаченко, А. С.; Пахомова, И. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на...
Ткаченко, А. С.; Пахомова, И. В.; Бородай, А. Б.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання...
- » Поліпшення споживних властивостей цукрового печива
Ткаченко, А. С.; Сирохман, І. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Влияние упаковочных материалов на сохраность сахарного печенья
- » Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом
- » Використання хімічних методів під час дослідження показників якості твердого дитячого мила
Калашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Капуста, К. П.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Комплексне оцінювання якості бальзамів косметичних для волосся
Калашник, О. В.; Стебліна, К. П.; Бородай, А. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання графічних моделей для визначення конкурентоспроможності кремів дитячих
3301 - 3325 з 4610 результатів
<< < 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 > >>