Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Психологічні особливості управління профорієнтаційною та педагогічною взаємодією з...
Байдецький, П.; Кавецький, В.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Критерії вибору конструкції сушарки для сушіння солоду
- » Інноваційний потенціал ресурсовикористання на підприємствах машинобудівної галузі України
Андрушків, Б.; Вовк, І.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Тенденції розвитку пакувального обладнання в Україні
Саранчук, Л.; Шинкарик, М.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Шляхи економії енергоресурсів при експлуатації сепаратора вершкововідділювача
Будзік, М.; Шинкарик, М.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Критерій оцінки конструкцій різального вузла вовчків
- » Особливості виготовлення ПЕТ-пляшок при виробництві мінеральної води і газованих напоїв
Зварич, Н.; Галамай, П.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективні напрямки роботи просіювача
Стадник, І.; Бойчук, Д.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Екологізація технічної освіти
Лясота, О.; Зварич, Н.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Практичні аспекти роботи вакуум апаратів цукрових заводів
Закалов, О.; Стецько, Т.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження адсорбційної здатності цеолітів Сокирницького родовища
Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Загальні положення виконання креслення деталей
Закалов, О.; Пшоняк, П.; Плескун, М.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сушіння харчових та хімічних речовин виморожуванням
Плескун, М.; Погорілець, І.; Пшоняк, П.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Адсорбційні матеріали в харчовій промисловості
Зарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методика визначення модуля стисливості сирної пилюки
Шинкарик, М.; Кравець, О.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аналіз процесу замішування чинники впливу на ефективність
- » Довговічність робочих органів кутера
Закалов, О.; Бортник, А.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Класифікація підприємств харчової промисловості за видом транспортних зв’язків і...
- » Визначення розподілу вологи твердих тіл методом біполярної електроімпедансної томографії
Яворський, Богдан Іванович; Промович, Ю.; Балабан, С.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50
Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості активності протеолітичних ферментів лактококів підвиду cremoris
Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Продовольча безпека людства
Сельський, В.; Мельнічук, О.; Шпилик, О.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості жирнокислотного складу лляної олії
Юзва, Ю.; Кравець, Н.; Ониськів, В.; Покотило, О.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Бад – необхідний компонент сучасного харчування
- » Визначення форм зв’язку вологи в йошті
Мельнічук, О.; Щвець, О.; Сторожук, В.
2011-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
6051 - 6075 з 12693 результатів
<< < 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 > >>