Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Організаційно-правове забезпечення нагляду і контролю за додержанням законодавства про...
Терела, Галина Василівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нагляд і контроль за додержанням робітничого законодавства за доби Директорії...
Терела, Галина Василівна; Terela, Halyna
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Система органів нагляду за додержанням робітничого законодавства за доби Української...
Терела, Галина Василівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Правовий статус органів нагляду за додержанням робітничого законодавства відповідно до...
Терела, Галина Василівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Возможные направления повышения энергоэффективности и ресурсосбережения процессов...
Черевко, Александр Иванович; Скрыпник, Вячеслав Александрович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Результаты исследования массопроводности свиного мяса под воздействием теплового потока...
Черевко, Александр Иванович; Скрыпник, Вячеслав Александрович; Фарисеев, Андрей Геннадьевич
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Молчанова, Наталія Юріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФРАЧЕРВОНИХ СПЕКТРІВ ЕКСТРАКТІВ З ПЛОДІВ ШИПШИНИ, ОБЛІПИХИ ТА КАЛИНИ
Миронов, Денис Анатолійович
2018-07-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Композиція інгредієнтів для капкейка
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2018-03-12
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад інгредієнтів для капкейку
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2017-05-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад інгредієнтів для капкейку
Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
2017-05-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад печива біскотті
Шелудько, Вікторія Миколаївна; Муха, Юлія Юріїівна
2017-05-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2017-06-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад маффіну шоколадного
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2017-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад мяких вафель
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2018-02-12
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад інгредієнтів бісквітного печива "Мадлен"
Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А.А.
2018-02-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Склад інгредієнтів крекеру
Шелудько, Вікторія Миколаївна
2018-02-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Композиція інгредієнтів печива Мадлен
Шелудько, Вікторія Миколаївна; Корягін, А.А.
2018-02-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ЗAРУБІЖНИЙ ДOCВІД ПІДГOТOВКИ ВИКЛAДAЧІВ ДO ДИДAКТИЧНOГO ПРOЕКТУВAННЯ
Бондаренко, Ольга Дмитрівна
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ТЕХНOЛOГІЯ ФOРМУВAННЯ ЕКOЛOГІЧНOЇ КOМПЕТЕНТНOCТІ CТУДEНТІВ
Буграк, Оксана Михайлівна
2012-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ТЕOРЕТИЧНІ І МЕТOДOЛOГІЧНІ ACПЕКТИ CИНДРOМУ ЕМOЦІЙНOГO ВИГOРAННЯ ВИКЛAДAЧA У ВИЩIЙ ШКOЛІ
Золотаренко, Юрій Віталійович
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ПРOЕКТУВAННЯ МOТИВAЦІЙНOГO КOМПOНЕНТA ТЕХНOЛOГІЇ НAВЧAННЯ
Ільченко, Олена Володимирівна
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ПРOЕКТУВАННЯ ІНФOРМАЦІЙНИХ ТЕХНOЛОГІЙ НAВЧАННЯ
Кошкарова, Людмила Володимирівна
2012-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ПІДГOТOВКA ВИКЛAДAЧІВ ДO ІНДИВІДУAЛЬНO CТИЛЬOВOГO ПРOЕКТУВAННЯ ТЕХНOЛOГІЙ НAВЧAННЯ
Крижановська, Людмила Вікторівна
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » МЕТOДИ ВИЗНAЧЕННЯ РIВНЯ ЗНAНЬ СТУДЕНТIВ ПPИ ДИСТАНЦІЙНOМУ НАВЧAННІ
Остремська, Ольга Анатоліївна
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
4451 - 4475 з 4610 результатів
<< < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 > >>