Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Аналіз та оптимізація структури АТС на базі цифрових електронних комутаційних систем
Бориско, А.; Таценко, І.
2012-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка програмного забезпечення засобами С++ та Microsoft Visual
- » Дослідження засобів передачі інформації в комп’ютерній мережі гуртожитку №1...
- » Інформативні ознаки електроретинограм
Білінська, Л.; Паньків, Т.
2012-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перевірка студентських робіт на унікальність в системах електронного навчання
- » Використання прихованих марківських моделей в задачах розпізнавання образів
- » Система перевірки текстів на унікальность
- » Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникнення
- » Організація технологічного процесу виробництва фасованих мінеральних вод
- » Енергетичні показники процесу вільного різання рибопродуктів
- » Аналіз способів та обладнання електроконтактної обробки у галузі харчових виробництв
- » Обгрунтування системи показників якості процесу подрібнення м’ясної сировини
- » Деформація фаршів під дією напруги
- » Тістозакатувальна машина марки
- » Переваги виробництва масла методом перетворення високожирних вершків
- » Приготування утфелю з оптимізацією потоків продуктів та використанням маточного утфелю
- » Уварювання утфелю проміжного і останнього ступеня кристалізації
- » Дослідження зусиль утримання упаковок вакуумними захоплюючими пристроями
- » Залежність процесу перемішування від умов роботи мішалки
- » Обгрунтування застосування обладнання для вертикального обвалювання на м’ясопереробному...
Семикопенко, А. В.; Аміров, К. О.
2012-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вимірні засоби і методи вимірювання
- » Антикорозійні матеріали
- » Узагальнення конструктивних особливостей спірального робочого органу при замішуванні
- » Коекструзія у випіканні хліба
- » Вплив явища змочування на процес відмивання плодово-ягідної сировини
3401 - 3425 з 12693 результатів
<< < 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 > >>