Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Карамелізована цибуля
- » Моделювання фізичних процесів при обробці матеріалів для зубних протезів наносекундним...
Мочарський, Віталій Сергійович
2011-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Динаміка денітрифікуючого і мікробіологічного процесів в технології квашення капусти та...
Макар, У.; Мацюк, М.; Андріїшин, Н.
2013-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб безінєктивної анестезії в стоматології
- » Обліпиха – джерело біологічно-активних речовин і сировина для виготовлення консервів
- » Імітаційна модель електрокардіосигналу при фізичному навантаженні
- » Використання стабілізаторів у виробництві овочевих та фруктових консервів
- » Модель похибки вимірювального трансформатора напруги
- » Аналіз методів компенсації реактивної потужності в системах електропостачання з...
- » Йододефіцит населення України
- » Фруктові консерви з цитрусових і гарбуза
- » Аналіз енергоефективності виробництва біогазу на території України
- » Жирнокислотний склад олій після автоклавування
- » Аналіз енергетичних характеристик компактних люмінесцентних ламп, що знаходяться на...
- » Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людини
- » Розробка математичної моделі оцінювання процесу іскріння в індуктивно-ємнісних...
- » Впровадження безвідходних технологій при виробництві консервів
- » Аналіз розподілу характеристик світлового поля освітлювального простору тренувальних...
- » Дослідження контактної різниці потенціалів між металами та діелектриками на основі...
- » Простий спосіб оновлення учбових лабораторій
- » Підвищення енергоефективності систем тепло- та холодопостачання будівель з...
- » Вплив анізотропії розсіяння носіїв заряду в кристалах n−Si на тензочутливість
- » Експериментальні дослідження режимів електрообробки стічних вод Тернопільської...
- » Аналіз енергоефективності освітлювальних мереж
- » Використання комп’ютерної графіки при вивченні курсу фізики
6726 - 6750 з 12693 результатів
<< < 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 > >>