Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Моделювання коливних процесів в необмежених стержнях методом гібридних інтегральних...
- » Потужність стохастичного динамічного термопружного поля в кусково-однорідній...
- » Аналітичний розв’язок та чисельне моделювання задачі неізотермічного адсорбційного...
- » Про один спосіб моделювання задачі адсорбційного масопереносу в неоднорідному...
- » Математичне моделювання адсорбційного масопереносу для двоскладових напівобмежених...
- » Дослідження впливу технологічних факторів на адгезійну міцність сирної пилюки
Шинкарик, М.; Кравець, О.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Математичне моделювання масопереносу в симетричних неоднорідних нанопористих...
- » Особливості затрат потужності в парі ротор-статор в роторно-вихрових емульсорах при...
Шинкарик, М.; Ворощук, В.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Основні закономірності при моделюванні мембранних процесів
- » Розприділення концентрацій розчинних шарів при замішуванні
- » Попередження виникнення техногенних надзвичайних ситуацій (НС) на підприємствах...
Стручок, В.; Стручок, О.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання струменевих елементів в харчовій промисловості
Проць, Я.; Гуцайлюк, Т.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нова техніка і прогресивні технології в розвитку харчової промисловості
- » Задачі і напрямки модернізації технологічного обладнання в харчовій промисловості
- » Математичне моделювання гвинтових профілів з рівновісним контуром
- » Емульгування жирів в емульсорі роторного типу
- » Процес розділення твердих частинок у вихровій камері
Каспрук, Володимир Богданович; Куц, В.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пристрій для визначення дисперсного складу подрібнених матеріалів
- » Аналіз процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Закалов, О.; Мазяк, З.; Бортник, А.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив гідродинамічного кавітаційного поля на морфологію бактеріальної клітини
Вітенько, Т.; Гащин, О.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив пектинів на мікробні клітини
- » Аналіз умов та режимів виробництва молочного казеїну
- » Числові критерії працездатності матеріалів в парах тертя
Закалов, О.; Закалов, І.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження термічної стійкості координаційного ціаніду Cs4[WO(H2O)(CN)4]4H2O
Ковбашин, Василь Іванович
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка технології фруктових дієтичних консервів
Мельнічук, О.; Гащук, О.; Сторожук, В.
2008-05-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
826 - 850 з 12693 результатів
<< < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 > >>