Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Мінеральні речовини
Штокало, М.; Богоніс, І.
2011-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії
- » Вивчення ролі мікроорганізмів в природних процесах утворення мінералів
- » Зелена хімія: дослідження біополімеру хітину
- » Адсорбція ацетатної кислоти продуктами піролізу сапропелю
Сейтасанова, Е.; Самощук, Р.
2011-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Утилізація сироватки – першочергова задача екологізації молочних заводів
- » Гідроколлоїди. перспективи та особливості використання
- » How to eat fast food without harm for health
- » Удосконалення технології виробництва повидла із слив
- » Дослідження якості лікарських засобів на основі ацетилсаліцилової кислоти
- » Адсорбенти на основі продуктів піролізу сапропелю
- » Оптимізація умов твердофазної екстракції та хроматографічного аналізу для визначення...
- » Синтез і застосування антиокиснювальних присадок в паливно-мастильних матеріалах
- » Дослідження фізико-хімічних властивостей меду
- » Загальні уявлення про активні форми Оксигену по відношенню до клітинних структур
- » Кавбуз, як сировина для виробництва десертів
- » Методи інтенсифікації метанового бродіння пташиного посліду
Жадан, С. О.; Біленька, Ю. С.
2011-04-19
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка нової технології консервів “Крем з кавбуза”
- » Властивості харчових волокон,особливості використання
- » Біотехнологія очищення стічних вод молочних виробництв
- » Хімічні речовини як таємні чорнила
- » Визначення Феруму в лікарських препаратах з протианемічною дією
- » Синтез нових бородипірометенових барвників
- » Фізико – хімічні і біологічні дослідження магнетиту
- » Перспективи використання шкаралупи перепелиних яєць в технології геродієтичних продуктів
6626 - 6650 з 12693 результатів
<< < 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 > >>