Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Дослідження якості борошна на прикладі продукції Донецької області
Романенко, Г. А.; Смірнова, Є. С.
2009-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання процесу виробництва тушкованих овочів
- » Вимоги до сировини при виробленні сиру
- » Розвиток мікробіології у XX ст.
- » Енергетична ефективність роботи випарних уставок
- » То що ж їсти?
- » Аналіз порошків титану. Оцінка вмісту газів в об’ємі та на поверхні
- » Сучасні методи боротьби з усушкою
- » Таємниці сну
- » Визначення вмісту вуглеводів у охміленому суслі
- » Вплив ультразвукової обробки житнього сусла на показники бражки
- » Чому немає настрою?
- » Вплив ультразвуку на динаміку бродіння житнього сусла
- » Кавбуз – найбільша у світі цілюща ягода
- » Сучасні методи фальсифікації чаю
- » Історія відкриття брому
- » Вплив шкідливих речовин на підлітка
- » Визначення вмісту нітратів в соках овочів
- » Визначення молібдену з реагентом унітіол
- » Потенціометричне титрування похідних хіноліну із використанням іонселективних електродів
- » Отримання та дослідження гумінових речовин з опалого листя Донецького регіону
Вініченко, А.; Іщенко, Е.; Гулевська, Н.
2009-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Можливості передбачення ходу розвитку 24-ого циклу сонячної активності
- » Перспективні джерела молочної сировини для десертної продукції
- » Вплив магнітного поля постійного магніту на електричну дугу
- » Сучасні дослідження планети Марс: місія “Phoenix”
Снігур, І. В.; Каширець, В. В.
2009-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
2076 - 2100 з 12693 результатів
<< < 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 > >>