- » Ефективність застосування нового рідкого добрива Вітазим в сучасних технологіях...
- » Вплив хлормекватхлориду на продуктивність та якість продукції озимого ріпаку
- » Накопичення та перерозподіл вуглеводів і азотовмісних сполук між органами рослин...
- » Вплив концентрації на ефективність виробництва зернофуражних культур
в...
- » Біоенергетична ефективність застосування поліміксобактерину при вирощуванні цукрових...
- » Продуктивність гібридів кукурудзи залежно від густоти стояння для виробництва біоетанолу
- » Особливості виробництва біопалива з редьки олійної
- » Перспективи вирощування та використання кукурудзи для отримання біопалива
- » Гірчиця біла – джерело отримання біодизеля на Вінниччині
- » Виробництво та використання насіння соняшнику для виробництва біодизеля
- » Мікробне обсіменіння продуктів забою великої рогатої худоби за асоціативних бактеріозів
- » Рижій посівний – олійна культура альтернативна ріпаку ярому для виробництва біодизеля
- » Картопля - високоенергетична культура Вінниччини і сировина для виробництва біоетанолу
- » Показники якості молока корів з господарств різної форми власності
- » Изучение адаптивных форм возбудителя туберкулеза
- » Оцінка якості паштетів у процесі теплової обробки при різних режимах стерилізації
- » Порівняльна оцінка якісних показників м"яса при забої великої рогатої худоби
- » Радіологічна оцінка продуктів бджільництва, вироблених в умовах природних угідь
- » Імунопрофілактика респіраторних захворювань свиней
- » Стан забезпечення сировиною молокопереробних підприємств Вінницької області
- » Зміни морфологічної структури тканини нирок лабораторних щурів за дії цезію хлориду
- » Деякі аспекти якості меду
- » Morphological variations of skeletal muscules of rats at action of caesium chloride
- » Вплив целюлази на якість м"яса курчат-бройлерів
- » Сучасні погляди на розвиток збудника туберкульозу в системі крові