Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Зміна методу термообробки в ротаційній печі для випікання м’ясопрдуктів
- » Аналіз використання пароконвектного обладнання в закладах ресторанного господарства...
- » Сепарування холодного молока
- » Використання енергії вітру
- » Технології трьохмірного друку
- » Розробка пристроїв для контролю основних параметрів якості пастеризації молочних продуктів
- » Плазмове відновлення поверхонь деталей обладнання харчової промисловості
Котомцев, О.; Меджитов, Р.
2010-04-22
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Утилізація відходів мясопереробної промисловості
- » Геотермальна енергія. Основні характеристики геотермальних джерел теплоти
- » Процеси переробки біомаси
- » Сучаcні види пробок для закупорювання скляної тари
- » Дослідження впливу тиску в пляшках від ступеня наповнення пляшок
- » Інтенсифікація процесу коптіння на лінії виробництва ковбасних виробів
- » Інтенсифікація процесу екстрагування
- » Вплив технологічних параметрів на процес розстоювання тістових заготовок
- » Контроль рівня розливу рідини за допомогою оптичної системи
- » Інтенсифікація процесу замішування тіста
- » Дослідження впливу геометричних параметрів зубчато–важільного механізму розвантажувача...
- » Удосконалення обладнання для розділення молока методом сепарування
- » Можливі шляхи вдосконалення лінії виготовлення зефіру
- » Холодильній агрегат для побутового холодильного пристрою
- » Зменшення матеріалоємності тістоділильної машини марки МТД-1100
- » Шляхи підвищення надійності робочих органів молоткової дробарки
- » Використання системи автоматизованого розрахунку для вибору оптимальної конструкції...
- » Удосконалення обладнання для виготовлення масла методом перетворення високожирних вершків
5526 - 5550 з 12693 результатів
<< < 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 > >>