Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Олії та жири : склад, методи одержання, якість
    Осейко, М. І.; Українець, А. І.; Усатюк, С. І.; Шеманська, Є. І.; Заєць, С.; Oseyko, M.; Ukrainets, A.; Usatyuk, S.; Shemanska, Y.; Zaets, S.; Усатюк, С. И.; Украинец, А. И.; Осейко, Н. И.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » V - технологія взбивання
    Бородін, В. О.; Бородин, В. А.; Borodin, V.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Фруктовий мед
    Бородін, В. О.; Бородин, В. А.; Borodin, V.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Загрози логістиці з боку міжнародного тероризму та протидія їм
    Смирнов, І. Г.; Косарева, Т. В.; Smirnov, I.; Kosareva, T.; Смирнов, И. Г.; Косарева, Т. В.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Стан та перспективи розвитку підприємств харчової та переробної промисловості України
    Заїнчковський, А. О.; Сичевський, М. П.; Заинчковский, А. А.; Сычевский, Н. П.; Zainchkovskiy, A.; Sichevskyy, N.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Геопросторові рівні логістичних систем та чинники їх формування
    Смирнов, І. Г.; Косарева, Т. В.; Smirnov, I.; Kosareva, T.; Смирнов, И. Г.; Косарева, Т. В.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України
    Заїнчковський, А. О.; Заинчковский, А. А.; Zainchkovskiy, A.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Теоретичні підходи до визначення категорії «виробничий потенціал»
    Чередниченко, О. А.; Заїнчковський, А. О.; Чередниченко, О. А.; Заинчковский, А. А.; Cherednychenko, O.; Zainchkovskiy, A.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання нових інформаційних технологій в закладах освіти
    Чала, К. М.; Чалая, Е. М.; Chala, K.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Оптимізація спілкування при формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів...
    Смірнова, Є. С.; Смирнова, Е. С.; Smirnova, J.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
    Ліпєц, А. А.; Гусятинська, Н. А.; Коровко (Тетеріна), С. М.; Гусятинський, М. В.; Lipets, A.; Gusyatynska, N.; Korovko(Teterina), S.; Gusyatynskiy, M.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Personal values realization of future specialists when learning foreign languages as a...
    Drok, B.; Дрок, Б. О.; Дрок, Б. О.; Смірнова, Є. С.; Смирнова, Е. С.; Smirnova, J.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні
    Павельчук, Н. В.; Доценко, В. Ф.; Pavelchuk, N.; Dotsenko, V.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті
    Гусятинська, Н. А.; Ліпец, А. А.; Гусятинський, М. В.; Коровко (Тетеріна), С. М.; Gusyatynska, N.; Lipec, A.; Gusyatynskiy, M.; Korovko (Teterina), S.; Гусятинская, Н. А.; Липец, А. А.; Гусятинский, Н. В.; Коровко (Тетерина), С. М.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів...
    Попова, Н. В.; Попова, Н. В.; Popova, N.; Зав'ялов, В. Л.; Завьялов, В. Л.; Zavialov, V.; Бодров, В. С.; Бодров, В. С.; Bodrov, V.; Мисюра, Т. Г.; Мисюра, Т. Г.; Misyura, T.; Запорожець, Ю. В.; Запорожец, Ю. В.; Zaporozhets, J.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Періодичне віброекстрагування харчового барвника із темних сортів винограду
    Попова, Н. В.; Попова, Н. В.; Popova, N.; Зав'ялов, В. Л.; Завьялов, В. Л.; Zavialov, V.; Бодров, В. С.; Бодров, В. С.; Bodrov, V.; Мисюра, Т. Г.; Мисюра, Т. Г.; Misyura, T.; Запорожець, Ю. В.; Запорожец, Ю. В.; Zaporozhets, J.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження екстрагування флавоноїдних сполук з лофанту і гісопу у віброекстракторі
    Попова, Н. В.; Попова, Н. В.; Popova, N.; Зав'ялов, В. Л.; Завьялов, В. Л.; Zavialov, V.; Бодров, В. С.; Бодров, В. С.; Bodrov, V.; Мисюра, Т. Г.; Мисюра, Т. Г.; Misyura, T.; Запорожець, Ю. В.; Запорожец, Ю. В.; Zaporozhets, J.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Споживча цінність як складова процесу ціноутворення
    Сологуб, О. П.; Соломянюк, Н. М.; Сологуб, Е. П.; Соломянюк, Н. Н.; Sologub, O.; Solomyanuk, N.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового...
    Черевко, О. І.; Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Акмен, В. О.; Шевченко, Ю. В.; Cherevko, O.; Pohozhykh, M.; Yevlash, V.; Niemirich, O.; Havrysh, A.; Akmen, V.; Shevhenko, Y.; Погожих, М. И.; Гавриш, А. В.; Евлаш, В. В.; Немирич, А. В.; Акмен, В. А.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Калгем"
    Черевко, О. І.; Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Акмен, В. О.; Шевченко, Ю. В.; Cherevko, O.; Pohozhykh, M.; Yevlash, V.; Niemirich, O.; Havrysh, A.; Akmen, V.; Shevhenko, Y.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем" (Патент на корисну модель № 42054)
    Черевко, О. І.; Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Акмен, В. О.; Шевченко, Ю. В.; Cherevko, O.; Pohozhykh, M.; Yevlash, V.; Niemirich, O.; Havrysh, A.; Akmen, V.; Shevhenko, Y.; Погожих, М. И.; Гавриш, А. В.; Евлаш, В. В.; Немирич, А. В.; Акмен, В. А.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі...
    Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Pohozhykh, M.; Yevlash, V.; Niemirich, O.; Havrysh, A.; Погожих, М. И.; Гавриш, А. В.; Евлаш, В. В.; Немирич, А. В.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 51905)
    Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Pohozhykh, M.; Yevlash, V.; Niemirich, O.; Havrysh, A.; Погожих, М. И.; Гавриш, А. В.; Евлаш, В. В.; Немирич, А. В.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Мікробні поверхнево-активні речовини як антифітопатогенні агенти
    Конон, А. Д.; Скочко, А. Б.; Пирог, Т. П.; Іутинська, Г. О.; Конон, А. Д.; Скочко, А. Б.; Пирог, Т. П.; Иутинская, Г. А.; Konon, A.; Skochko, A.; Pirog, T.; Iutinska, G.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання відходів виробництва біодизелю для синтезу поверхнево-активних речовин...
    Хом’як, Д. І.; Боровик, О. О.; Гриценко, Н. А.; Конон, А. Д.; Пирог, Т. П.; Chomiak, D.; Borovik, O.; Grytsenko, N.; Konon, A.; Pirog, T.; Боровик, А. А.
    2024-07-22
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
551 - 575 з 10733 результатів    << < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 > >>