Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Аналіз шляхів скорочення теплових витрат під час варіння сусла
Прохоров, О. М.; Прохоров, А. Н.; Prohorov, O.; Оксьоненко, С. М.; Оксёненко, С. Н.; Oksonenko, C.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аналітична хімія та інструментальні методи аналізу
Пальчевська, Т. А.; Пальчевская, Т. А.; Palchenska, T.; Строкань, А. П.; Строкань, А. П.; Strocan, A.; Тарасенко, Г. В.; Тарасенко, А. В.; Tarasenko, G.; Майборода, Е. И.; Майборода, О. І.; Mayboroda, O.; Куришко, Г. Г.; Куришко, Г. Г.; Kuryshko, G.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аналіз фізичних ефектів та конструктивних особливостей сатураторів
Прохоров, О. М.; Прохоров, А. Н.; Prohorov, O.; Петрікей, Р. В.; Петрікей, Р. В.; Petrikey, R.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методы определения формы каналов распылительных устройств сушильных установок
Бессараб, А. С.; Шутюк, В. В.; Бондарь, В. И.; Васылив, В. П.; Бессараб, О. С.; Шутюк, В. В.; Боднар, В. І.; Василів, В. П.; Bessarab, O.; Shutyuk, V.; Bodnar, V.; Vasyliv, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пристрій для формування шоколадних виробів (Патент на винахід №85771)
Чепелюк, О. О.; Чепелюк, Е. А.; Chepelyuk, O. O.; Максимчик, М. С.; Максимчик, М. С.; Maksymchyk, M. S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Влияние белковых ингредиентов и давления на ход основных процессов в тесте
Арсеньева, Л. Ю.; Ященко, В. С.; Арсеньєва, Л. Ю.; Ященко, В. С.; Arsenieva, L.; Yashchenko, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Конкурентоспроможність бізнес-процесів підприємств сфери послуг
Луцька, Т. В.; Луцкая, Т. В.; Lutskaya, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Структура та теоретичні підходи до управління бізнес-процесами підприємств сфери послуг
Луцька, Т. В.; Луцкая, Т. В.; Lutskaya, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Концептуальні аспекти формування конкурентоспроможності бізнес-процесів...
Луцька, Т. В.; Луцкая, Т. В.; Lutskaya, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Характеристика показателей результативности и эффективности бизнес-процессов...
Луцька, Т. В.; Луцкая, Т. В.; Lutskaya, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінювання та вибір торговельних посередників
Розумей, С. Б.; Богдан, С. П.; Розумей, С. Б.; Богдан, С. П.; Rozumey, S.; Bohdan, S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стратегія "низькі ціни кожен день", або ефект від «революції Wal-mart»
Розумей, С. Б.; Розумей, С. Б.; Rozumey, S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кластерные двойные молибдаты (МоIV) лития и РЗЭ, LiRМo3O8
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.; Іщенко, В. М.; Ищенко, В. Н.; Ishchenko, V.; Фоменко, В. В.; Фоменко, В. В.; Fomenko, V.; Горбалюк, А. Д.; Горбалюк, А. Д.; Gorbalyuk, A.; Пищай, И. Я.; Пищай, І. Я.; Pischay, I.
1987-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Деякі проблеми сучасної екохімії
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Радіоактивні елементи та їх вплив на людину (початок)
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Радіоактивні елементи та їх вплив на людину (продовження)
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » KLiCrO4: синтез, кристаллическая структура и фазовые переходы
Клевцова, Р. Ф.; Клевцова, Р. Ф.; Klevtsova, R.; Глінська, Л. О.; Глинская, Л. А.; Glinskaya, L.; Клевцов, П. В.; Клевцов, П. В.; Klevtsov, P.; Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.; Іщенко, В. М.; Ищенко, В. Н.; Ishchenko, V.; Круглик, А. І.; Круглик, А. И.; Kruglik, A.; Александров, К. С.; Александров, К. С.; Alexandrov, K.
1988-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Про забруднення харчових продуктів металами і неметалами
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.
1999-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Двойные молибдаты и вольфраматы состава Na3M+(ЭO4)2 • 9Н2О (М = К, Rb, Э = Mo, W):...
Клевцова, Р. Ф.; Клевцова, Р. Ф.; Klevtsova, R.; Глінська, Л. О.; Глинская, Л. А.; Glinskaya, L.; Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.; Іщенко, В. М.; Ищенко, В. Н.; Ishchenko, V.; Клевцов, П. В.; Клевцов, П. В.; Klevtsov, P.
1990-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование двойных молибдатов серебра и РЗЭ AgLn(MoO4)2
Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.; Іщенко, В. М.; Ищенко, В. Н.; Ishchenko, V.; Пищай, И. Я.; Пищай, І. Я.; Pischay, I.
1991-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ИК-спектры гидратов двойных молибдатов двух одновалентных катионов
Іщенко, В. М.; Ищенко, В. Н.; Ishchenko, V.; Перепелиця, О. П.; Перепелица, А. П.; Perepelitsa, O.
1991-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної...
Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні аспекти створення м’ясних виробів
Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Білково-жирові емульсії та їхній вплив на якість солоних м’ясних виробів
Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.; Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва...
Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.; Стращенко, С. В.; Стращенко, С. В.; Strashchenco, S.; Донец, О. П.; Донець, О. П.; Donets, O. P.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
9951 - 9975 з 10733 результатів
<< < 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 > >>