Назва
|
Автор
- » Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Бондаренко, Ю. В.; Бондаренко, Ю. В.; Bondarenko, J.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Сильчук, Т. А.; Сильчук, Т. А.; Silchuk, T.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу
Михонік, Л. А.; Михоник, Л. А.; Mykhonik, L.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологічне обладнання харчових виробництв. Конспект лекцій. Частина 1
Серьогін, О. О.; Пономаренко, В. В.; Люлька, Д. М.; Seriogin, O.; Ponomarenko, V.; Lulka, D.; Люлька, Д. Н.; Серёгин, А. А.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інтенсифікація технологічних процесів в цукровій промисловості на основі ежекційних...
Вискребцов, В. Б.; Пономаренко, В. В.; Viskrebtsov, V.; Ponomarenko, V.; Вискребцов, В.Б.; Пономаренко, В.В.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив осадоутворення на ефективність процесу демінералізації молочної сироватки...
Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.; Кучерук, Д. Д.; Zmievskiy, Yu.; Mironchuk, V.; Kucheruk, D.; Zmievskiy, Yu.; Змиевский, Ю. Г.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аудиторія як капітальний засіб навчання
Науменко, Н. В.; Naumenko, N.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » «Гастрономічні пейзажі» української поезії ХХ століття
Науменко, Н. В.; Науменко, Н. В.; Naumenko, N.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Процес нанофільтрації молочної сироватки
Українець, А. І.; Мирончук, В. Г.; Грушевська, І. О.; Змієвський, Ю. Г.; Кучерук, Д. Д.; Ukrainets, A.; Mironchuk, V.; Grushevska, I.; Zmievskiy, Yu.; Kucheruk, D.; Украинец, А. И.; Змиевский, Ю. Г.; Грушевская, И. О.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Концентрування розчину лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними...
Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.; Українець, А. І.; Грушевська, І. О.; Кучерук, Д. Д.; Змиевский, Ю. Г.; Zmievskiy, Yu.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.; Украинец, А. И.; Ukrainets, A.; Грушевская, И. О.; Grushevska, I.; Кучерук, Д. Д.; Kucheruk, D.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Холодильна технологія харчових продуктів
Масліков, М. М.; Масликов, М. М.; Maslikov, M. M.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефективність діяльності підприємств торгівлі
Відоменко, О. І.; Видоменко, О. И.; Vidomenko, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Чому станція сульфітації іноді працює незадовільно
Вискребцов, В. Б.; Пономаренко, В. В.; Вискребцов, В. Б.; Viskrebtsov, V.; Пономаренко, В. В.; Ponomarenko, V.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кластеризація як механізм підвищення економічного добробуту країни
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційні стратегії підприємств харчової промисловості
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційний розвиток харчової промисловості у світлі вирішення продовольчої проблеми...
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Еволюція теорії інновацій у процесі соціально-економічного розвитку суспільства
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Джерела фінансування інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив фінансово-економічної кризи на інноваційний процес у харчовій промисловості України
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Визначення основних характеристик гідрофобної мікрофільтраційної мембрани МФФК-3 при...
Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.; Цюпко, Л. В.; Кучерук, Д. Д.; Zmievskiy, Yu.; Mironchuk, V.; Tsiupko, L.; Kucheruk, D.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості України в умовах...
Пєтухова, О. М.; Петухова, О. М.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вдосконалення фінансового забезпечення акціонерних товариств у світлі нового законодавства
Багацька, К. В.; Багацкая, Е. В.; Bagatska, K.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання економічної доданої вартості як критерію ефективності діяльності підприємства
Багацька, К. В.; Багацкая, Е. В.; Bagatska, K.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вибір інноваційної стратегії підприємства на основі побудови матриці...
Сілакова, Г. В.; Пєтухова, О. М.; Силакова, А. В.; Петухова, О. М.; Silakova, G.; Petukhova, O.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію
Страшинський, І. М.; Страшинский, И. М.; Strashynskyi, I.; Борсолюк, Л. В.; Борсолюк, Л. В.; Borsoluk, L.
2024-08-02
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
11026 - 11050 з 630510 результатів
<< < 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 > >>