Репозиторій ВНАУ
- » Державна Податкова служба України
- » Особливості процесів дихання та кровообігу у DEROCERAS AGRESTE (слимака польового) за...
- » Особливості вирощування їстівних грибів та подальше використання їх кінцевої субстанції...
- » Вивчення властивостей сирних згустків
- » Цито - та гістометрія спинного мозку собак
- » Чи готові ми до вступу в СОТ?
- » Зміни стану і вмісту води у процесі зберігання і технологічної обробки м"яса
- » Якість спредів виготовлених торговою маркою "Тульчинка"
- » Перспективи розвитку ринку сухих молочних продуктів
- » Використання уреазного тесту для виявлення хелікобактера у тварин та людини
- » Вивчення можливості використання наносрібла для інактивації STAPHYLOCOCCUS AUREUS в...
- » Оптимізація cкладу модифікованих газових сумішей для упакування продуктів харчування
- » Обгрунтування основних параметрів метанового зброджування безпідстилкового гною великої...
- » Органогенез яйцепроводу перепелів віком від 1 до 28 діб
- » Сучасні проблеми якості харчових жирів
- » Технологічні режими процесу метанового зброджування безпідстилкового гною великої...
- » Cанітарно-ветеринарні показники свинини при використанні детергентів
- » Морфологічна характеристика тимуса курей, вакцинованих проти інфекційного бронхіту
- » Органометричні показники підшлункової залози собак за панкреатиту
- » Жирнокислотний склад спредів вершкових при використанні рослинних жирів
- » Активність заквасок прямого внесення – передумова швидкості звертання молока при...
- » Морфологія органів дихання та травлення домашньої курки
- » Сучасні погляди на очищення молока від спор мікроорганізмів
- » Визначення стійкості деяких агроекосистем до антропогенних навантажень за...
- » Визначення збитків, що завдаються навколишньому середовищу господарською діяльністю...