Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Методологічні підходи до використання новітніх технологій в процесі вивчення...
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Electroreduction mechanism for transition metals
Gorodysky, A.; Городиський, А. В.; Городыский, А. В.; Ivanova, N.; Іванова, Н. Д.; Иванова, Н. Д.; Ivanov, S.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Boldyrev, E.; Болдирєв, Є. І.; Болдырев, Е. И.
1986-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Адаптація програми дисципліни «Фінансовий ринок» до кредитно-модульної системи...
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методика викладання у вищому навчальному закладі
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль ринку фінансових послуг у підвищенні конкурентоспроможності фінансового ринку України
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сиркові пасти із зерновими інгредієнтами
Онопрійчук, О. О.; Оноприйчук, Е. А.; Onopriychuk, O.; Грек, О. В.; Грек, Е. В.; Grek, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методичне забезпечення антикризового управління фінансами підприємств
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Відкриті заняття у вищих навчальних закладах як форма контролю процесу навчання
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасний стан і місце підприємств молочної промисловості на продовольчому ринку України
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Electrochemical synthesis and properties of solid-phase films on electrode/electrolyte...
Ivanova, N.; Іванова, Н. Д.; Иванова, Н. Д.; Ivanov, S.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру
Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.; Єщенко, О. А.; Ещенко, О. А.; Yeshchenko, O.; Гулий, І. С.; Гулый, И. С.; Gulyy, I.
1998-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Прогнозування показників роботи продуктового відділення цукрового заводу
Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.; Єщенко, О. А.; Ещенко, О. А.; Yeshchenko, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами
Грек, О. В.; Грек, Е. В.; Grek, O.; Красуля, О. О.; Красуля, Е. А.; Krasulya, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Электроосаждение никеля из электролитов, содержащих лейцин
Иванов, С. В.; Іванов, С. В.; Ivanov, S.; Троцюк, И. В.; Троцюк, І. В.; Trotsyuk, I.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів
Єщенко, О. А.; Ещенко, О. А.; Yeshchenko, O.; Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Побудова структурної схеми та аналіз зворотних зв’зків математичної моделі продуктового...
Єщенко, О. А.; Ещенко, О. А.; Yeshchenko, O.; Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нестационарная вольтамперометрия : диагностические критерии метода
Иванов, С. В.; Іванов, С. В.; Ivanov, S.
1996-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Покращення якості пива з використанням замінників солоду
Мелетьєв, А. Є.; Дерій, О. І.; Літвинчук (Воронцова), С. І.; Проценко, Л. В.; Богданов, Є. С.; Мелетьев, А. Е.; Дерий, Е. И.; Литвинчук (Воронцова), С. И.; Проценко, Л. В.; Богданов, Е. С.; Meletev, A.; Deriy, O.; Litvynchuk (Vorontsova), S.; Protsenko, L. V.; Bogdanov, E.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкислення
Дерій, О. І.; Мелетьєв, А. Є.; Герасименко, Н. В.; Задорожній, І. А.; Дерий, Е. И.; Мелетьев, А. Е.; Герасименко, Н. В.; Задорожний, И. А.; Deriy, O.; Meletev, A.; Gerasymenko, N.; Zadorozhniy, I.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Збалансованість згущених молочних консервів
Рябоконь, Н. В.; Рябоконь, Н. В.; Ryabokon, N.; Осьмак (Федченко), Т. Г.; Осьмак (Федченко), Т. Г.; Osmak (Fedchenko), T.; Савченко, О. А.; Савченко, А. А.; Savchenko, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів
Ющенко, Н. М.; Ющенко, Н. М.; Yuschenko, N.; Кузьмик, У. Г.; Кузьмик, У. Г.; Kuzmik, U.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оксидные соединения нестехиометрического состава как основа для получения активных...
Иванова, Н. Д.; Іванова, Н. Д.; Ivanova, N.; Иванов, С. В.; Іванов, С. В.; Ivanov, S.; Болдырев, Е. И.; Болдирєв, Є. І.; Boldyrev, E.; Сокольский, Г. В.; Сокольський, Г. В.; Sokolsky, G.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Separation of whey by membrane distillation
Zmievskiy, Yu.; Змиевский, Ю. Г.; Змієвський, Ю. Г.; Mironchuk, V.; Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Kucheruk, D.; Кучерук, Д. Д.; Кучерук, Д. Д.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вакуум-апарат безперервної дії для кристалізації цукру (Патент на винахід №37859)
Бабко, Є. М.; Бабко, Е. Н.; Babko, E.; Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.; Гулий, І. С.; Гулый, И. С.; Gulyy, I.; Погорілий, Т. М.; Погорелый, Т. М.; Pogorilyy, T.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
2401 - 2425 з 10733 результатів
<< < 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 > >>