Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Аналіз точкових прогнозів вантажних перевезень
Чайківський, Ю.; Баран, В.; Chaikivskyi, Yu.; Baran, V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання комп’ютерно-інформаційних систем в енергоефективному будівництві
Воробель, Я.; Vorobel, Ya.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Засіб для визначення місцеположення сміттєвоза
Гринчук, В.; Hrynchuk, V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Альтернативні джерела енергії
Галичак, Н.; Galychak, N.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Системи сонячного гарячого водопостачання
Грушицький, О.; Grushitskiy, O.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія освітньої робототехніки
Дерман, Д.; Derman, D.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сферичні та циліндрові модульні поверхоні фотоелектричних панелей
Ковалевський, В.; Kovalevskiy, V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Суміщення фотогальванічного модуля та сонячного колектора в одному пристрої
Невідомий, О.; Nevidomiy, O.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моніторинг за збором відходів на базі ps технологій
Палагнюк, Д.; Palahniuk, D.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні методи переробки молочної сироватки
Мацега, Р.; Matseha, R.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Енергозбереження в житлових будівлях та спорудах
Романюк, В.; Romanyuk, V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розширення асортименту овочевої продукції
Будзінський, А.; Budzinskyi, А.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Комплексне перероблення плодоовочевої сировини
Мауніа, Жабран; Maunia, Zhabran
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення
Ласкава, К. В.; Laskava, K. V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Засади комплексної переробки молочної сировини
Лясота, О.; Liasota, O.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ПЕПТИДИ З в-КАЗЕЇНУ
Медюх, С.; Mediukh, S.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Харчова цінність консервів
Музичук, І.; Muzychuk, I.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Експертиза напівкопчених ковбас
- » Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження
Олесницька, В.; Olesnitska, V.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Виділення к-казеїну
Рейтерович, І. О.; Reiterovych, І. О.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи екологізації цукрового виробництва
Нікітюк, П.; Nikitiuk, P.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Порівняльні помели пшениці різної скловидності
Савченко, К. Д.; Savchenko, K. В.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратів
Смачило, О.; Smachylo, O.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Визначення наявності мікробної флори на поверхні твердого антибактеріального мила
Черниш, І.; Chernysh, I.
2019-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Заготовки зубчастих коліс в одиничному виробництві
12301 - 12325 з 12693 результатів
<< < 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 > >>