Назва
|
Автор
- » Забезпечення якості виготовлення сирної продукції
Вакулінький, В. М.; Лясота, О. Б.; Vakulinskyj, V. M.; Lyasota, O. B.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивості
Ванат, Г. Р.; Vanat, G. R.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучані варіанти реконструкції електричних розподільних мереж
Оробчук, Богдан Ярославович; Веремейчик, А. П.; Orobchuk, B. Y.; Veremeychyk, A. P.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив синерезису на процес зневоднення при виробництві сиру
Вовк, Т. Б.; Петрашко, М. М.; Лисий, А. Я.; Vovk, T. B.; Petrashko, M. M.; Lysyi, A. Ya.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
Гребельник, О. П.; Надточій, В. М.; Hrebelnyk, O. P.; Nadtochii, V. M.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Забезпечення надійності елементів конструкції
Єсін, О. Д.; Yesin, O. D.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефективність проектування нового тістомісильного обладнання
Калиняк, В. С.; Древніцький, М. В.; Стадник, І. Я.; Kalyniak, V. S.; Drevnitskyi, M. V.; Stadnyk, I. Y.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів
Карпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Енергоефективність замішування тіста
Кикина, І. М.; Гончарук, В. В.; Kykyna, I. M.; Honcharuk, V. V.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Постановка задачі математичного моделювання, для визначення факторів та критеріїв...
Когут, П. В.; Павлечко, І. М.; Kohyt, P. V.; Pavlechko, I. M.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з...
Копійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження автоматизованого процесу вакуум–випаровування харчових продуктів
Лопушняк, Ю. Б.; Козбур, Ігор Романович; Lopushniak, Yu. B.; Kozbur, I. R.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів
Ляшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення керування електропостачанням навчально-наукової лабораторії
Кірієнко, Т. В.; Клімченков, А. Г.; Бакаєва, А. О.; Шабельська, В. А.; Kiriienko, T. V.; Klimchenkov, A. G.; Bakaieva, A. O.; Shchabelskaya, V. A.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в Україну
Малімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирів
Матуняк, С. С.; Matunyak, S. S.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення коефіцієнту регенерації пастеризаційно-охолоджуючої установки
Мельник, А. Б.; Лисий, А. Я.; Melnyk, A. B.; Lysyi, A. Y.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості конструкції і застосування збивальних машин
Наконечний, С. С.; Nakonechnyi, S. S.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб декорування печива
Ніньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обґрунтування форми отворів сит у просіювальному блоці
Павлечко, І. М.; Когут, П. В.; Pavlechko, I. M.; Kohyt, P. V.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру
Пилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості сушіння зерна
Поворозник, П. В.; Поворозник, П. В.; Povoroznyk, Pt. V.; Povoroznyk, Pv. V.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження
Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Покотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya.
2018-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Коворкінг як напрям соціокультурної діяльності публічних бібліотек України
567801 - 567825 з 630510 результатів
<< < 22708 22709 22710 22711 22712 22713 22714 22715 22716 22717 > >>