Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Исследование форм связи с материалом в макаронном тесте
Манк, В. В.; Манк, В. В.; Mank, V.; Юрчак, В. Г.; Юрчак, В. Г.; Yurchak, V.; Голикова (Евсеенко), Т. П.; Голікова (Євсеєнко), Т. П.; Holikova (Yevseienko), T.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Поліпшення якості макаронних виробів
Голікова (Євсеєнко), Т. П.; Голикова (Евсеенко), Т. П.; Holikova (Yevseienko), T.; Юрчак, В. Г.; Юрчак, В. Г.; Yurchak, V.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological...
Palyvoda, S.; Паливода, С. Д.; Паливода, С. Д.; Yurchak, V.; Юрчак, В. Г.; Юрчак, В. Г.; Holikova (Yevseienko), T.; Голікова (Євсеєнко), Т. П.; Голикова (Евсеенко), Т. П.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour
Voloshchuk, G. I.; Волощук, Г. І.; Волощук, Г. И.; Kirieieva, K.; Кірєєва, К. М.; Киреева, К. М.; Yurchak, V.; Юрчак, В. Г.; Юрчак, В. Г.; Palyvoda, S.; Паливода, С. Д.; Паливода, С. Д.; Holikova (Yevseienko), T.; Голікова (Євсеєнко), Т. П.; Голикова (Евсеенко), Т. П.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Гигроскопическая способность взорванных круп
Дорохович, А. Н.; Дорохович, А. М.; Dorohovich, A.; Костенюк, Н. Н.; Костенюк, Н. М.; Kosteniuk, N.; Острик, А. С.; Острик, А. С.; Ostryk, A.; Цирик, Н. А.; Цирик, Н. А.; Tsyryc, N.; Филиппова, Е. В.; Філіпова, О. В.; Filippova, O.
1987-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
Дорохович, А. Н.; Дорохович, А. М.; Dorohovich, A.; Бондаренко, Е. Г.; Бондаренко, Є. Г.; Bondarenko, E.
1980-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке...
Дорохович, А. Н.; Дорохович, А. М.; Dorohovich, A.; Тарапон, В. А.; Тарапон, В. А.; Tarapon, V.; Бондаренко, Е. Г.; Бондаренко, Є. Г.; Bondarenko, E.; Мурсакулова, Ф. В.; Мурсакулова, Ф. В.; Mursakulova, F.
1984-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кинетика теплопритоков при выпечке бисквитного полуфабриката
Бондаренко, Е. Г.; Бондаренко, Є. Г.; Bondarenko, E.; Дорохович, А. Н.; Дорохович, А. М.; Dorohovich, A.; Декуша, Л. В.; Декуша, Л. В.; Dekusha, L.; Федоров, В. Г.; Федоров, В. Г.; Fedorov, V. G.; Михелев, А. А.; Міхелев, А. А.; Mikhelev, A.
1977-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве
Дорохович, А. Н.; Дорохович, А. М.; Dorohovich, A.; Острик, А. С.; Острик, А. С.; Ostryk, А.; Цирик, Н. А.; Цирик, Н. А.; Tsyryc, N.
1987-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Програма варіативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра
Басюк, Т. П.; Басюк, Т. П.; Basyuk, T.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пробовідбірник
Пушанко, М. М.; Пушанко, Н. Н.; Pushanko, M.; Парахоня, А. М.; Парахоня, А. Н.; Parahonia, A.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пульпоуловлювач ротаційний(Патент на корисну модель 73799)
Пушанко, М. М.; Пушанко, Н. Н.; Pushanko, M.; Парахоня, А. М.; Парахоня, А. Н.; Parahonia, A.; Драчук, К. П.; Драчук, К. П.; Drachyk, K.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Колонний дифузійний апарат (Патент на корисну модель № 8856)
Пушанко, М. М.; Пушанко, Н. Н.; Pushanko, M.; Форкун, В. В.; Форкун, В. В.; Forkun, V.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Колонний дифузійний апарат (Патент на корисну модель № 10604)
Пушанко, М. М.; Пушанко, Н. Н.; Pushanko, M.; Форкун, В. В.; Форкун, В. В.; Forkun, V.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Колонний дифузійний апарат (Патент на корисну модель № 10650)
Пушанко, М. М.; Пушанко, Н. Н.; Pushanko, M.; Форкун, В. В.; Форкун, В. В.; Forkun, V.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних
Шеманська, Є. І.; Шеманская, Е. И.; Shemanska, Y.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Знання як стратегічний ресурс організації
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль фінансових ресурсів у формуванні інтенсивного типу розвитку підприємства
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання земельних ресурсів у сільськогосподарських підприємствах АР Крим
Гуткевич, С. О.; Дунда, С. П.; Гуткевич, С. А.; Дунда, С. П.; Gutkevich, S.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Консалтинг як інструмент розвитку підприємства
Гуткевич, С. О.; Дунда, С. П.; Гуткевич, С. А.; Дунда, С. П.; Gutkevich, S.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стратегічний вибір напрямів розвитку хлібопекарних підприємств
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теоретичні підходи до визначення поняття «розвиток підприємства»
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Evaluation of development of bakeries of Crimea
Dunda, S.; Дунда, С. П.; Дунда, С. П.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив ресурсного потенціалу на розвиток підприємств хлібопекарної галузі АР Крим
Дунда, С. П.; Дунда, С. П.; Dunda, S.
2025-05-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
3576 - 3600 з 10733 результатів
<< < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 > >>