Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води
Танащук, Л. І.; Танащук, Л. И.; Tanaschuk, L.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стан та проблеми виробництва яловичини в Україні
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.; Шаран, П. І.; Шаран, П. И.; Sharan, P.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Регіональні аспекти виробництва і реалізації яловичини в Київській області
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сфера і принципи комп’ютеризації управління витратами
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.; Стахурська, С. А.; Стахурская, С. А.; Stahurska, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вдосконалення асортименту та якості продукції при формуванні планів виробництва
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.; Стахурська, С. А.; Стахурская, С. А.; Stahurska, S.
1996-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну...
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.; Шаран, П. І.; Шаран, П. И.; Sharan, Р.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Схема подачі і очищення буряків на Линовицькому цукровому комбінаті
Прозор, С. М.; Прозор, С. М.; Prozor, V.; Пономаренко, В. В.; Пономаренко, В. В.; Ponomarenko, V.; Люлька, Д. М.; Люлька, Д. Н.; Lulka, D.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Функції управління витратами
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Water phase of butter fortified carrot powder
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Vasheka, O.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Вашека, О. М.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.; Вашека, О. Н.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Основні принципи роботи системи дистанційного навчання в Україні
Дичковський, С. І.; Дичковский, С. И.; Dychkovskiy, S.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.; Борсук, П. С.; Борсук, П. С.; Borsuk, P.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Китай - новий полюс росту на міжнародному туристичному ринку
Сологуб, Ю. І.; Сологуб, Ю. И.; Sologub, Y.; Безпала, О. В.; Безпала, О. В.; Bezpala, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Using the Internet for English teaching
Власенко, Л. В.; Суліма, І. І.; Власенко, Л. В.; Сулима, И. И.; Vlasenko, L. V.; Sulima, I.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості формування ринку продукції скотарства
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль інноваційних процесів в розвитку готельного господарства
Влодарчик, Т. В.; Влодарчик, Т. В.; Vlodarchyk, T.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Соціальна інфраструктура столичного району як чинник туристичного потенціалу території
Сологуб, Ю. І.; Сологуб, Ю. И.; Sologub, Y.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Соціальні інновації як фактор підвищення якості сервісного обслуговування
Розметова, О. Г.; Розметова, Е. Г.; Rozmetova, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Умови формування центрів винного туризму
Басюк, Д. І.; Басюк, Д. И.; Basyuk, D.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розвиток продовольчого ринку у контексті зростання туристичного комплексу Хмельницького...
Уліганець, С. І.; Улиганец, С. И.; Ulihanets, S.; Мельник, Л. В.; Мельник, Л. В.; Melnik, L. V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кросс-селінг як один із шляхів підвищення прибутковості в туристичному та готельному...
Кир’янова, Н. В.; Кирьянова, Н. В.; Kir'yanova, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Self-organization of butter nanocrystal heterogeneuos system
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Butter paste development with bioactive nutrients
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Using molecular dynamics for study butter
Ivanov, S.; Rashevska, T.; Shapoval, V.; Іванов, С. В.; Рашевська, Т. О.; Шаповал, В. І.; Иванов, С. В.; Рашевская, Т. А.; Шаповал, В. И.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості, принципи та методи визначення витрат на стадіях економічного життєвого...
Кутас, О. О.; Кутас, Е. А.; Kutas, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Маршмелоу з топінамбуром (Патент на корисну модель № 74805)
Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.; Коваленко, І. О.; Коваленко, И. А.; Kovalenko, I.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
7401 - 7425 з 10733 результатів
<< < 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 > >>