Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Легкі бетони на основі відходів промисловості
- » Особливості деформування нижнього пояса будівельної зварної ферми при статичних...
Козак, А.; Левик, П.; Бойчук, А.; Kozak, A.; Levyk, P.; Boychuk, A.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аналіз кубової міцності бетону неруйнівними методами контролю
Павлик, Т. Р.; Мукан, В. І.; Пошва, А. В.; Pavlik, T.; Mukan, V.; Poshva, A.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження впливу ультрафіолетового опромінення на процеси зшивання епоксикомпозитів
Іваник, Л.; Ivanyk, L.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фізико-механічні властивості твердих сплавів
Грицай, Ю.; Hrytsaj, Y.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Характеристика міцності пресових з’єднань втулка-пластина на основі теорії малої вибірки
Грушицький, О.; Hrushytskyi, O.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕС
- » Топінамбур консервований
Бензін, Хуссам; Benzzine, Houssam
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів
Шинкарук, О.; Shynkaruk, O. U.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінка дезінфікуючих засобів санітарної обробки технологічного устаткування у...
Шмирко, М.; Shmyrko, M.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних...
Ясінська, Н.; Yasinska, N.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Остапйовська, М.; Ostapiovska, M.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підробка шоколаду та методи її виявлення
Пастух, О.; Pastukh, Olesia
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль макро- та мікроелементів ІІ групи періодичної системи Д.І. Менделєєва в роботі та...
- » Одержання та використання рослинних вершків
Сулік, О.; Sulik, Oksana
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розроблення рецептури хлібних виробів з використанням насіння олійних культур
Мар’їна, Н.; Marjina, N.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Незамінні додаткові компоненти страв - соуси
- » Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники...
Скуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі
Ревіцька, В.; Revitska, Valentine
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Cs у плодових тілах грибів
Круцько, К.; Krutsko, Katerina
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванні
Филима, Ю.; Fylyma, Iu.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вміст вітаміну С у квашеній капусті
Брикайло, О.; Brikaylo, Olya
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зміни вмісту крохмалю у бульбах за різних умов зберігання
- » Сучасні світлодіодні лампи: фізичні параметри та конструктивні особливості
Чернецький, Б.; Ратушний, О.; Chernetskyy, B.; Ratushnyy, O.
2014-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Рух у центральному полі сил
3751 - 3775 з 12693 результатів
<< < 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 > >>