Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Визначення внутрішніх силових факторів для брусів виготовлених з різнорідних матеріалів
Поліщук, Д.; Polishchyck, D.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Корисні властивості вина та методи його фальсифікації
- » Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості
Шинкар, І.; Shynkar, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Класифікація соусів
Тимощук, Н.; Tymoschuk, N.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганні
- » Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн...
Подворняк, М.; Podvorniak, M.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вміст нітратів у овочах з відкритого і закритого ґрунтів
- » Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва...
Павлишин, Н.; Pavlyshin, N.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Виділення та ідентифікація протеїнів казеїнового комплексу
Нетребчук, М.; Года, М.; Netrebtchuk, M.; Goda, M.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Адсорбційна очистка води від йонів важких металів
Прокопенюк, А.; Prokopeniuk, A.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аутоокислення олій і способи їх запобігання
Марчук, Н.; Marchuk, N.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження твердості води методом комплексонометричного титрування
Навольська, І.; Navolska, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив препарату ЕПАА-2 на властивості полімерних плівок для оздоблення шкіряного...
Кондратюк, О.; Kondratiuk, O.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Таємниця живої води
- » Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку
Галушка, І.; Galushka, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив ензимів на мікробні біоплівки, які утворені на технологічному обладнані
- » Особливості харчування людей похилого віку
Залєщик, Н.; Zalyeschyk, N.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження желеутворюючої здатності концентрованого яблучного соку
Мельник, С.; Melnyk, S.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Консервування шкірок кавуна
Богоніс, І.; Bohonis, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Хімічні волокна
Верейко, О.; Vereiko, O.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у моркві
Дячун, І.; Djachun, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні та перспективні дослідження космічного простору: китайська програма вивчення...
Кузюк, А.; Грицик, В.; Данилишин, О.; Королько, М.; Kuziuk, A.; Grytsyk, V.; Danylyshyn, O.; Korolko, M.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фундаментальні фізичні константи
- » Ivan Puluj – prominent scientist, physicist,electrical engineer
Шинкар, І.; Мамедова, Е.; Shynkar, I.; Mamedova, E.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефект Комптона
Орнатовська, В.; Форись, І.; Ornatovska, V.; Forys, I.
2015-04-23
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
3976 - 4000 з 12693 результатів
<< < 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 > >>