Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Сучасні інформаційно-комунікаційні технології у контексті розвитку інноваційної економіки
Волот, О. І.; Корбач, А. О.; Volot, O. I.; Korbach, A. O.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Віртуалізація бізнес-процесів через впровадження сучасних інформаційних технологій в...
Батьковець, Н. О.; Кордек, Е. І.; Стецюк, Л. Р.; Batkovets, N. O.; Kordek, E. I.; Stetsyuk, L. R.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Маркетинг екологічних організацій у розвитку нових технологій
Борисова, Тетяна Михайлівна; Borysova, T. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Економічні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах...
Бараннікова, Н. А.; Шведа, Наталія Михайлівна; Barannikova, N. A.; Shveda, N. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційні методи у викладанні англійської мови. Особливості розробки тестів як...
Баб’як, Ж. В.; Babiak, Z. V.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ринок мотоциклів в Україні: проблеми та перспективи розвитку
Бабій, М. А.; Кондирєв, В. С.; Владимир, Ольга Михайлівна; Babiy, M. A.; Kondurev, V. S.; Vladymyr, O. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Content marketing jako nowoczesna technologia biznesowa
Shchyhelska, Halyna; Shchyhelska, Viktoria; Szczygielska, Halyna; Szczygielska, Wiktoria
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Управлінська діагностика як спосіб пошуку напрямів покращення системи менеджменту на...
Андрушків, Б. М.; Піхурко, А. І.; Andrushkiv, B. M.; Pihurko, A. I.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінювання якості пробіотиків
Ярута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фракціонування протеїнів казеїнового комплексу на аніонообмінниках
Юкало, А. В.; Семенина, І. П.; Шевчишин, М. І.; Цап, В. М.; Юкало, В. Г.; Iukalo, A. V.; Semenyna, I. P.; Shevchyshyn, M. I.; Tsap, V. M.; Yukalo, V. G.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка
Шкабура, С. С.; Кобець, О. С.; Арпуль, О. В.; Доценко, В. Ф.; Shkabura, S. S.; Kobets, O. S.; Arpul, O. V.; Dotsenko, V. F.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи використання соєвих харчових волокон у технології хліба
Шидловська, О. Б.; Медвідь, І. М.; Баляс, Н. В.; Shydlovska, O. B.; Medvid, I. M.; Balias, N. V.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стабілізація ензимів у мийних засобах
Шинкарук, О. Ю.; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив обробки насіння ріпака ферментними препаратами на вихід пресової олії
Черства, А. О.; Ластовецька, А. В.; Носенко, Т. Т.; Cherstva, A. O.; Lastovetska, A. V.; Nosenko, T. T.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Електрофоретична характеристика процесу виділення казофосфопептидів
Сторож, Л. А.; Скапцов, А. С.; Юкало, В. Г.; Storozh, L. A.; Skaptsov, A. S.; Yukalo, V. G.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ідентифікація етилового спирту
Сугак, І. М.; Sugak, I. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження технологічних умов отримання пектину з комбінованої сировини
Пастух, Г. С.; Грабовська, О. В.; Галатенко, Т. О.; Бабій, А. М.; Добриднюк, А. С.; Pastukh, H. S.; Hrabovska, O. V.; Galatenko, T. O.; Babiy, A. M.; Dobrydnyuk, A. S.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження пневмозахватів пристроїв для укладання пляшок
Мінчинський, О. О.; Ковальова, Н. І.; Романченко, Н. М.; Minchynskyy, A. A.; Kovaleva, N. I.; Romanchenko, N. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Електронний язик – аналітичний інструмент для визначення характеристик продуктів
Максименко, М. О.; Усатюк, С. І.; Maksymenko, M. O.; Usatyuk, S. I.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Трансглутаминаза в технологии промытого куриного фарша
Maievska, T. N.; Peshuk, L. V.; Lysenko, I. S.; Маевская, Т. Н.; Пешук, Л. В.; Лысенко, И. С.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні технології виробництва сиру збагаченого Омега – 3 жирними кислотами
Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, A. T.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження змін реологічних властивостей модельних жирових емульсій
Лисенко, І. С.; Кукушкіна, К. В.; Горбач, О. Я.; Бахмач, В. О.; Lusenko, I. S.; Kukushkina, K. V.; Gorbach, O. Y.; Bakhmach, V. O.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ферментер з вібраційним перемішуванням для культивування клітин в біосинтезі активних...
Кутовий, М. Г.; Поводзинський, В. М.; Kutovyi, M. H.; Povodzinskiy, V. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінка безпечності металевої тари для пакування харчових продуктів
Артюх, Т. М.; Круліковський, О. О.; Artyuh, T. M.; Krulikovskyi, O. O.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Уточнення математичної моделі процесу фільтрування із закупорюванням кожної пори...
Кравець, О. І.; Шинкарик, М. М.; Kravets, O. I.; Shunkaruk, M. M.
2015-11-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
5601 - 5625 з 12693 результатів
<< < 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 > >>