Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Часопис “Рідний Край” у руслі мовних проблем Наддніпрянської України початку ХХ століття
    Яременко, С. А.; Яременко, С. А.; Yaremenko, S.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Створення кластерів – один із напрямів зростання економіки
    Чернелевська, О. Л.; Чернелевская, Е. Л.; Chernelevska, O.; Чернелевський, Л. М.; Чернелевский, Л. Н.; Chernelevskiy, L.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » До питання про мовну ситуацію в Україні (кінець XIX - початок XX ст.)
    Яременко, С. А.; Яременко, С. А.; Yaremenko, S.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Соціолінгвістичний моніторинг мовою статистики
    Яременко, С. А.; Яременко, С. А.; Yaremenko, S.; Пономаренко, А. Ю.; Пономаренко, А. Ю.; Ponomarenko, A.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Лінгвостилістичний аналіз концепту національна мова
    Яременко, С. А.; Яременко, С. А.; Yaremenko, S.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Періодика початку ХХ ст. про функціональний статус української мови
    Яременко, С. А.; Яременко, С. А.; Yaremenko, S.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 11 (листопад): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 12 (грудень): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 1 (січень): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 1 (січень): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 12 (грудень): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові надходження № 10 (жовтень): інформаційний бюлетень
    Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій; Научно-техническая библиотека Национального университета пищевых технологий; Scientific Library of the National University of Food Technologies
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса
    Кошова, В. М.; Ємельянова, Н. О.; Голуб, М. О.; Кошевая, В. Н.; Емельянова, Н. А.; Голуб, М. А.; Koshova, V.; Yemelyanova, N.; Golub, M.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
    Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.; Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Волощук, Г. І.; Волощук, Г. И.; Voloshchuk, G.; Кисельова, О. О.; Киселева, О. А.; Kyselyova, O.; Паращенко, Т. С.; Паращенко, Т. С.; Parashchenko, T.; Скрипко, А. П.; Скрипко, А. П.; Skrypko, A.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для...
    Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.; Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Кияниця, С. Г.; Кияница, С. Г.; Kyianytsia, S.; Бондарчук, О. В.; Бондарчук, О. В.; Bondarchuk, O.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Білковий склад солодових екстрактів
    Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Кошова, В. М.; Кошевая, В. Н.; Koshova, V.; Данілевська, А. В.; Данилевская, А. В.; Danilevska, A.
    1987-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Изменение гумми-веществ в процессе приготовления ржаного солода
    Кошевая, В. Н.; Кошова, В. М.; Koshova, V.; Емельянова, Н. А.; Ємельянова, Н. О.; Yemelyanova, N.; Мальцев, П. М.; Мальцев, П. М.; Malcev, P.
    1978-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве...
    Емельянова, Н. А.; Ємельянова, Н. О.; Yemelyanova, N.; Кошевая, В. Н.; Кошова, В. М.; Koshova, V.
    1979-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
    Емельянова, Н. А.; Ємельянова, Н. О.; Yemelyanova, N.; Українець, А. І.; Украинец, А. И.; Ukrainets, A.; Потапенко, С. І.; Потапенко, С. И.; Potapenko, S.; Мукоїд, Р. М.; Мукоид, Р. Н.; Mukoid, R.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Універсальний апарат для виробництва солоду
    Неретін, І. М.; Неретин, И. Н.; Neretin, I.; Пехтєрєв, І. Є.; Пехтэрэв, И. Э.; Pehterev, I.; Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Українець, А. І.; Украинец, А. И.; Ukrainets, A.; Потапенко, С. І.; Потапенко, С. И.; Potapenko, S.; Мукоїд, Р. М.; Мукоид, Р. Н.; Mukoid, R.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах
    Прибильський, В. Л.; Прибыльский, В. Л.; Pribylskiy, V.; Домарецький, В. А.; Домарецкий, В. А.; Domareckij, V.; Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Верхградська, М.; Верхградська, М.; Verhhradska, M.; Луцик, Ю. П.; Луцик, Ю. П.; Lutsyk, Y.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Екологічне маркування продуктів дитячого харчування
    Архіпова, Г. І.; Архипова, Г. И.; Arkhipova, G.; Чагайда, А. О.; Чагайда, А. О.; Chagayda, A.; Кваша, О. Ю.; Кваша, О. Ю.; Kvasha, O.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Комплексний показник якості макаронних виробів
    Голікова (Євсеєнко), Т. П.; Голикова (Евсеенко), Т. П.; Holikova (Yevseienko), T.; Юрчак, В. Г.; Юрчак, В. Г.; Yurchak, V.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження дії комбінованого біоциду на основі полігексаметиленгуанідину
    Kuharchuk, O.; Gregirchak, N.; Кухарчук, О. В.; Грегирчак, Н. Н.; Кухарчук, О. В.; Грегірчак, Н. М.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Ukrainian dietary bakery product with selenium-enriched yeast
    Stabnikova, O.; Стабнікова, О. В.; Стабникова, Е. В.; Ivanov, V. M.; Іванов, В. М.; Иванов, В. Н.; Larionova, I.; Ларіонова, І. В.; Ларионова, И. В.; Stabnikov, V.; Стабніков, В. П.; Стабников, В. П.; Bryszewska, M.; Брусзевська, М. А.; Брусзевская, М. А.; Lewis, J.; Люіс, Д.; Люис, Д.
    2024-07-26
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
4651 - 4675 з 10733 результатів    << < 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 > >>