Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу.
Михонік, Л. А.; Михоник, Л. А.; Mykhonik, L.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінка ефективності оптимальної системи керування вакуум-апаратами з елементами...
Глущенко, М. С.; Глущенко, М. С.; Hlushchenko, M.; Трегуб, В. Г.; Трегуб, В. Г.; Tregub, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Скільки ж ми викидаємо тепла з повітрям пневмотранспортних та аспіраційних установок
Дмитрук, Є. А.; Дмитрук, Е. А.; Dmitruk, E.; Ільчук, В. Б.; Ильчук, В. Б.; Ilchuk, V.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Харченко, Є. І.; Харченко, Е. И.; Harchenko, E.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інтенсифікація технологій мікробного синтезу
Підгорський, В. С.; Іутинська, Г. О.; Пирог, Т. П.; Pidhorskyy, V.; Iutinska, G.; Pirog, T.; Подгорский, В. С.; Иутинская, Г. А.; Пирог, Т. П.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Режими учіння студента при роботі з навчальною компютерною програмою тренажером...
Бігич, О. Б.; Бигич, О. Б.; Bihych, O.; Окопна, Я. В.; Окопна, Я. В.; Okopna, Y.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру
Подобій, О. В.; Воловик, Л. С.; Мірошников, О. М.; Уманська, А. О.; Долотенко, Є. Ю.; Подобий, Е. В.; Воловик, Л. С.; Мирошников, О. Н.; Уманська, А. О.; Долотенко, Е. Ю.; Podobiy, O.; Volovik, L.; Miroshnikov, O.; Umanska, A.; Dolotenko, E.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефективність різних варіантів проведення переддефекації дифузійного соку
Рева, Л. П.; Петруша, О. О.; Рева, Л. П.; Петруша, О. А.; Reva, L.; Petrusha, O.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні...
Петруша, О. О.; Рева, Л. П.; Петруша, О. А.; Рева, Л. П.; Petrusha, O.; Reva, L.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Промислові контролери. Частина 1.
Ельперін, І. В.; Эльперин, И. В.; Elperin, I.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Промислові контролери. Частина 2.
Ельперін, І. В.; Эльперин, И. В.; Elperin, I.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Промислові контролери. Частина 3.
Ельперін, І. В.; Эльперин, И. В.; Elperin, I.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого...
Тесля, О. Д.; Тесля, О. Д.; Tesla, O.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Бондаренко, Ю. В.; Бондаренко, Ю. В.; Bondarenko, J.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження хімічного складу харчових фосфатів
Дроков, В. Г.; Носенко, Т. Т.; Дроков, В. Г.; Drokov, V.; Nosenko, T.; Носенко, Т. Т.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження ефірної олії полину лимонного як перспективної сировини для виробництва...
Чепель, Н. В.; Фролова, Н. Е.; Іванова, В. Д.; Усенко, В. О.; Chepel, N.; Frolova, N.; Ivanova, V.; Usenko, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обробка житньо – пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
Сильчук, Т. А.; Сильчук, Т. А.; Silchuk, T.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Антонюк, М. І.; Антонюк, М. И.; Antonyuk, M. I.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Електротехнічні матеріали
Бовсуновський, А. П.; Бовсуновский, А. П.; Bovsunovsky, A.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи підготовки спеціалістів для винного туризму
Басюк, Д. І.; Басюк, Д. И.; Basyuk, D.; Іванов, С. В.; Ivanov, S.; Иванов, С. В.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Іщенко, М.; Ищенко, Н. В.; Ischenko, M.; Петрова, Ж.; Петрова, Ж.; Petrova, J.; Іщенко, М. В.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів
Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів
Фалендиш, Н. О.; Фалендыш, Н. А.; Falendysh, N.
1996-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів
Добоній, І. В.; Добоний, И. В.; Doboniy, I.; Білько, М. В.; Билько, М. В.; Bilko, M.; Кораблева, О. А.; Кораблева, О. А.; Korableva, O.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особенности и цветовые характеристики розовых столовых вин
Билько, М. В.; Білько, М. В.; Bilko, M.; Тенетка, А. И.; Тенетка, А. І.; Tenetka, A.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методичний посібник з розв’язання економіко-математичних задач засобами Excel
Будя, О. П.; Будя, О. П.; Budia, O.; Лемешев, О. Г.; Лемешев, О. Г.; Lemeshev, O.; Овчарук, В. О.; Овчарук, В. А.; Ovcharuk, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах
Фалендиш, Н. О.; Фалендыш, Н. А.; Falendysh, N.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.
1996-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми поліпшення якості хліба
Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.
2024-07-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
6376 - 6400 з 10733 результатів
<< < 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 > >>