Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Фагостійкість молочнокислих бактерій
Науменко, О. В.; Науменко, О. В.; Naumenko, O. V.; Бовкун, А. О.; Бовкун, А. А.; Bovkun, A.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
Дзьогайло, І. І.; Дзьогайло, И. И.; Dzogaylo, I.; Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сметана. Технологія та якість
Шульга, Н. М.; Шульга, Н. М.; Shulga, N.; Млечко, Л. А.; Млечко, Л. А.; Mlechko, L.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
Кирпіченкова, О. М.; Кирпиченкова, О. Н.; Kirpichenkova, O.; Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.; Бадяка, О.; Бадяка, А.; Badyaka, A.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » The analysis of new reduction project of method authentication potentially dangerous...
Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.; Хіврич, О. В.; Хиврич, А. В.; Hivrich, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сыродельное производство
Колеснікова, С. С.; Колесникова, С. С.; Kolesnikova, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Полімерне матеріалознавство
Фабуляк, Ф. Г.; Фабуляк, Ф. Г.; Fabulyak, F.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.; Масленнікова, Л. Д.; Масленникова, Л. Д.; Maslennikova, L.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання традиційних та не традиційних маркетингових досліджень у вивченні...
Скригун, Н. П.; Кочмарук, М. В.; Василько, Т. Д.; Скрыгун, Н. П.; Кочмарук, М. В.; Васылько, Т. Д.; Skrygun, N.; Kochmaruck, M.; Vasilko, T.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кутер із перемішуючим механізмом (патент на корисну модель № 71902)
Некоз, О. І.; Козій, О. А.; Іванов, П. В.; Литовченко, І. М.; Батраченко, О. В.; Скомаровська, А. В.; Некоз, А. И.; Козий, А. А.; Иванов, П. В.; Литовченко, И. Н.; Батраченко, А. В.; Скомаровская, А. В.; Nekoz, O.; Koziy, A.; Ivanov, P.; Litovchenko, I.; Batrachenko, O.; Skomarovska, A.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення міцності перфорованих ножів кутера
Некоз, О. І.; Литовченко, І. М.; Батраченко, О. В.; Філімонов, С. О.; Некоз, А. И.; Литовченко, И. Н.; Батраченко, А. В.; Филимонов, С. А.; Nekoz, O.; Litovchenko, I.; Batrachenko, O.; Filimonov, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної...
Рашевська, Т. О.; Гулий, І. С.; Рашевская, Т. А.; Гулый, И. С.; Rashevska, T.; Gulyy, I.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Использование методов интерполяции для обработки данных при взрывах на предприятиях...
Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методика определения границ зон разрушения во времени
Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Порівняння методів оцінки розвитку аварій техногенного характеру на підприємствах...
Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аналіз положень проекту нової редакції методики ідентифікації потенційно небезпечних...
Омельченко, Г. М.; Омельченко, А. Н.; Omelchenko, G.; Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделирование вибрационного массирования мяса
Коваль, О. А.; Коваль, О. А.; Koval, O.; Гуць, В. С.; Гуць, В. С.; Guts, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Mathematical modeling of food quality
Коваль, О. А.; Коваль, О. А.; Koval, O.; Гуць, В. С.; Гуць, В. С.; Guts, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Food products Assessment of quality
Коваль, О. А.; Коваль, О. А.; Koval, O.; Гуць, В. С.; Гуць, В. С.; Guts, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Визначення ступенів руйнування об’єкта
Буряк, Л. В.; Буряк, Л. В.; Buryak, L.; Володченкова, Н. В.; Володченкова, Н. В.; Volodchenkova, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Модернізація лінії комплексного перероблення кісток
Семенець, В. М.; Семенец, В. М.; Semenec, V.; Беседа, С. Д.; Беседа, С. Д.; Beseda, S.; Бабанов, Г. К.; Бабанов, Г. К.; Babanov, G.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення конструкції кутера
Чепелюк, О. М.; Чепелюк, А. Н.; Chepelyuk, O. M.; Беседа, С. Д.; Беседа, С. Д.; Beseda, S.; Таран, В. М.; Таран, В. М.; Taran, V. M.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обладнання для інтенсифікації посолу м'яса
Олійник, В. М.; Олийнык, В. М.; Oliynyk, V. M.; Taran, V. M.; Таран, В. М.; Таран, В. М.; Беседа, С. Д.; Беседа, С. Д.; Beseda, S.
1998-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Модернізація машини для подрібнення мороженого блочного м'яса
Сич, П. В.; Сыч, П. В.; Sych, P.; Бабанов, Г. К.; Бабанов, Г. К.; Babanov, G.; Беседа, С. Д.; Беседа, С. Д.; Beseda, S.
1998-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стратегічне управління продуктивністю праці як один із основних чинників створення...
Безпалько, О. В.; Безпалько, Е. В.; Bezpalko, O.; Подлеснюк, О. В.; Подлеснюк, А. В.; Podlesnyk, A.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Exploring the impact of the level of product in an open container on the performance of...
Литовченко, І. М.; Стефанов, С. В.; Litovchenko, I.; Stefanov, S.; Литовченко, И. Н.; Стефанов, С. В.; Hadjiiskij, W.; Хаджийський, В. М.; Хаджийский, В. М.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
7826 - 7850 з 10733 результатів
<< < 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 > >>