Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Оцінка вартості брендів підприємств харчової промисловості України
П’янкова, О. В.; П’янкова, О. В.; Pyankova, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Криза: загроза чи можливість для брендів?
П’янкова, О. В.; Пьянкова, О. В.; Pyankova, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Елементи та етапи реалізації організаційно-економічного механізму управління брендом
П’янкова, О. В.; Пьянкова, О. В.; Pyankova, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Бренди та торгові марки: сутність понять, функції, класифікація
П’янкова, О. В.; Пьянкова, О. В.; Pyankova, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України
Заїнчковський, А. О.; Сандул, О. М.; Заинчковский, А. А.; Сандул, О. М.; Zainchkovskiy, A.; Sandul, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб виробництва пшеничного хліба
Доценко, В. Ф.; Полодюк, В. С.; Dotsenko, V.; Polodiuk, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розвиток інтеграційного простору на ринку мінеральної води
Заїнчковський, А. О.; Кушніренко, А. М.; Заинчковский, А. А.; Кушниренко, А. М.; Zainchkovskiy, A.; Kushnirenko, A.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вирішення проблеми очищення нафтовмісних стічних вод
Семенова, О. І.; Бублієнко, Н. О.; Шилофост, Т. О.; Семенова, Е. И.; Бублиенко, Н. А.; Шилофост, Т. А.; Semenova, O.; Bublienko, N.; Shylofost, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологічні розрахунки та звітність у природоохоронній діяльності. Курс лекцій
Бублієнко, Н. О.; Семенова, О. І.; Бублиенко, Н. А.; Семенова, Е. И.; Bublienko, N.; Semenova, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Циклодекстрини в харчових продуктах
Полумбрик, М. О.; Полумбрик, М. О.; Polumbryk, M.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка технологічної схеми добування фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів із цикорію...
Попова, І. В.; Слива, Ю. В.; Попова, И. В.; Слива, Ю. В.; Popova, I. V.; Sliva, J.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Продукти харчування людини – значення, якість, склад, забрудненість
Заєць, В. А.; Гейвич, Л. О.; Заец, В. А.; Гейвич, Л. А.; Zaets, V.; Geyvich, L.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Лимонна кислота у сиропах із цикорію
Попова, І. В.; Слива, Ю. В.; Попова, И. В.; Слива, Ю. В.; Popova, I. V.; Sliva, J.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Региоселективное фосфорилирование альфа-N-алкиламинокетонов
Піпко, С. Є.; Баліцький, Ю. В.; Сімурова, Н. В.; Сімурова, Н. В.; Пипко, С. Е.; Балицкий, Ю. В.; Симурова, Н. В.; Синица, А. Д.; Pipko, S.; Balitskiy, Y.; Simurova, N.; Sinitsa, A.; Синиця, А. Д.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив лецитину на формування якості хліба
Полодюк, B. C.; Доценко, В. Ф.; Polodiuk, V.; Dotsenko, V.; Доценко, В. Ф.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Прецизійні міри ємності для автоматичного контролю технологічних параметрів виробництва...
Тарасенко, С. Д.; Тарасенко, С. Д.; Tarasenko, S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Неруйнівний контроль складу транспортованих в трубопроводі речовин
Данько, О. В.; Данько, А. В.; Danko, O.; Тарасенко, С. Д.; Тарасенко, С. Д.; Tarasenko, S.; Шуліка, В. П.; Шулика, В. П.; Shulika, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Високостабільні триконтактні зразкові міри з мікроємностями
Тарасенко, С. Д.; Тарасенко, С. Д.; Tarasenko, S.; Мазуренко, О. Г.; Мазуренко, А. Г.; Mazurenko, O.
1998-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Разработка оптимальной конструкции трубного емкостного измерительного преобразователя...
Тарасенко, С. Д.; Тарасенко, С. Д.; Tarasenko, S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розвиток ринку сировини та готової продукції мя’сопереробної галузі
Кундєєва, Г. О.; Кундеева, Г. А.; Kundeeva, G.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Рівні продовольчої безпеки та критерії її оцінки
Кундєєва, Г. О.; Андреюк, Н. В.; Кундеева, Г. А.; Андреюк, Н. В.; Kundeeva, G.; Andreuk, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки
Кундєєва, Г. О.; Соломка, О. М.; Кундеева, Г. А.; Соломка, О. Н.; Kundeeva, G.; Solomka, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теоретичні підходи оцінки виробничого потенціалу
Кундєєва, Г. О.; Соломка, О. М.; Кундеева, Г. А.; Соломка, О. Н.; Kundeeva, G.; Solomka, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасний стан та перспектив розвитку м’ясної промисловості України
Кундєєва, Г. О.; Кундеева, Г. А.; Kundeeva, G.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України
Кундєєва, Г. О.; Кундеева, Г. А.; Kundeeva, G.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
926 - 950 з 10733 результатів
<< < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 > >>