Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Трансформація економічних систем: особливості інституційного розвитку сучасного...
Ніколенко, Сергій Степанович
2013-05-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моніторинг управління якістю продукції свинарства
Бірта, Габріелла Олександрівна
2013-05-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Бірта, Габріелла Олександрівна
2013-03-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Изменение показателей качества мяса свинины в период хранения
Бирта, Габриэлла Александровна
2013-01-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Взаимосвязь между показателями мясо-сальных качеств свиней
Бирта, Габриэлла Александровна
2013-04-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фактори забезпечення якості свинини
Бірта, Габріелла Олександрівна
2013-05-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Амінокислотний склад м’яса свиней різних генотипів
Бірта, Габріелла Олександрівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Товарознавча характеристика зернової квасолі білої
Баля, Лілія Вікторівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вся правда про генетично модифіковані організми
Бірта, Габріелла Олександрівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Виготовлення м’ясних виробів із свинини
Бургу, Юрій Георгійович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія виробництва томатопродуктів
Горячова, Олена Олександрівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Профільний метод оцінювання паштетів печінкових
- » Експертна оцінка якості та конкурентоспроможність молочних продуктів дитячого харчування
Назаренко, Людмила Олександрівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Комплексна оцінка якості делікатесної ікри
Назаренко, Валентина Олексіївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробників
Офіленко, Наталія Олександрівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Залежність між продуктивністю свиней і показниками якості
Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Формування ринку борошна в Україні
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив фенотипових факторів на продуктивні якості свиней червоно-білопоясої породи
Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми галузі свинарства на сучасному етапі
Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційні технології утримання свиней
Флока, Людмила Валеріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Якісні показники м’ясної продукції свинарства
Рибалко, Валентин Павлович; Флока, Людмила Валеріївна
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Людина як метаріч в суспільстві споживання
Усанов, Ігор Вікторович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія сучасної освіти як тіньова міфологія
Усанов, Ігор Вікторович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Логіка самості у системі кордоцентризму
Усанов, Ігор Вікторович
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
1251 - 1275 з 4610 результатів
<< < 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 > >>