Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом
Євлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Creation of a new alcoholic beverages
Shelegova, N.; Шелегова, Наталья
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології...
Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілей
Мотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива
Melnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Щодо регламентації показників якості молочних продуктів
Романчук, І. О.; Romanchuk, I.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
Добровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду
Гураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в...
Podrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України
Лисенко, Г.; Леппа, А.; Боднарчук, Ігор Орестович; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Визначення якості виноградних вин
Салєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни...
Кустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Забезпечення різання при зворотному русі деформуюче-ріжучої протяжки для обробки...
Єрьомін, П. М.; Кириченко, А. М.; Гречка, А. І.; Eryomin, P.; Kyrychenko, A.; Grechka, A.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Редактор тонкої графіки
Дронюк, Іванна Мирослаівна; Легкий, Л.; Левандович, Н.
2013-04-18
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення
Криськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Психологічний аспект використання ігрових методів навчання в процесі підготовки...
Казарова, Г. М.; Kazarova, H. M.
2015-10-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и...
Козлова, Елена; Курбанов, Сапардурды
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання протягування деталей із сірого чавуна
Солона, О. В.; Єрьомін, П. М.; Чернявський, О. В.; Solona, O.; Eryomin, P.; Chernyavskiy, A.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання холодного пружно-пластичного деформування отворів у втулках із сірого...
Єрьомін, П. М.; Кириченко, А. М.; Солона, О. В.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розширення технологічних можливостей комбінованого протягування отворів у деталях з...
Єрьомін, П. М.; Чернявський, О. В.; Гречка, А. І.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нанесення технологічних змащень і антифрикційних покрить при деформуючому протягуванні
Чернявський, О. В.; Єрьомін, П. М.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Контроль якості при виробництві нових видів консервів
Тіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
5851 - 5875 з 6756 результатів
<< < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 > >>