Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Аналіз взаємозв’язку «витрати-обсяг-прибуток»
Осадча, Г. Г.; Осадчая, Г. Г.; Osadcha, G.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Брак у виробництві
Осадча, Г. Г.; Осадча, А. Г.; Osadcha, G.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні тенденції розвитку експортного потенціалу молочної галузі України
Осадча, Г. Г.; Осадча, А. Г.; Osadcha, G.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Метод вилучення жирової фракції з низькокалорійних майонезів
Швень, О. М.; Демидов, І. М.; Златкіна, Г. І.; Пешук, Л. В.; Швень, О. М.; Демидов, И. Н.; Златкина, Г. И.; Пешук, Л. В.; Shven', O.; Demidov, I.; Zlatkina, G.; Peshuk, L.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Мій вчитель
Дорохович, А. М.; Дорохович, А. Н.; Dorohovich, A.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нові технології виготовлення варених ковбас з м’ясом птиці
Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.; Радзієвська, І. Г.; Радзиевская, И. Г.; Radzievska, I.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Біологічна роль жирних кислот тваринного походження
Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.; Радзієвська, І. Г.; Радзиевская, И. Г.; Radziyevska, I.; Штик, І. І.; Штык, И. И.; Shteak, I.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів
Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.; Радзієвська, І. Г.; Радзиевская, И. Г.; Radzievska, I.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Изучение САПР на выпускающих кафедрах в университете пищевых технологий (Украина)
Литовченко, І. М.; Стефанов, С.; Litovchenko, I.; Stefanov, S.; Литовченко, И. Н.; Стефанов, С.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Повишаване качеството на подготовката на инженери за хранителната индустрия
Литовченко, И. Н.; Стефанов, С.; Стефанова, Й.; Губеня, А. А.; Litovchenko, I.; Stefanov, S.; Stefanova, J.; Литовченко, І. М.; Стефанов, С.; Стефанова Й.; Губеня, О. О.; Hubenia, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Study on the movement of dough in machines with continuous operation
Litovchenko, I.; Jashtenko, I.; Hadjiiskij, W.; Mihaylov, I.; Литовченко, И. Н.; Ященко, И. А.; Хаджийский, В. М.; Михайлов, И. И; Литовченко, І. М.; Ященко, І. А.; Хаджийський, В. М.; Михайлов, І. М.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сухарні вироби оздоровчого призначення
Устинов, Ю. В.; Устинов, Ю. В.; Ustinov, Yu.; Зубченко, В. С.; Зубченко, В. С.; Zubchenko, V.; Омельчук, А. Б.; Омельчук, А. Б.; Omelchuk, A.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Переваги свинарства. Чи вигідно займатися свинарством в Україні?
Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків
Метльов, С. Г.; Метлев, С. Г.; Metlov, S.; Овчарук, В. О.; Овчарук, В. А.; Ovcharuk, V.; Вересоцький, Ю. І.; Вересоцкий, Ю. И.; Veresotskiy, Y.; Бабко, Є. М.; Бабко, Е. Н.; Babko, E.; Ющук, І. В.; Ющук, И. В.; Yushchuk, I.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інформатика
Сєдих, О. Л.; Седых, О. Л.; Seidykh, O.; Овчарук, В. О.; Овчарук, В. А.; Ovcharuk, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання інформаційних технологій при розв’язанні задач оптимізації
Овчарук, І. В.; Овчарук, И. В.; Ovcharuk, I.; Овчарук, В. О.; Овчарук, В. А.; Ovcharuk, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів...
Левчук, І. В.; Левчук, И. В.; Levchuk, I.; Осейко, М. І.; Осейко, Н. И.; Oseyko, M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційне технологічне рішення : м’ясний фітнес-стандарт
Баль-Прилипко, Л. В.; Баль-Прилипко, Л. В.; Bal-Prylypko, L.; Осейко, М. І.; Осейко, Н. И.; Oseyko, M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання спектрометричних методів для дослідження фосфоліпідних продуктів
Шеманська, Є. І.; Шеманская, Е. И.; Shemanska, Y.; Осейко, М. І.; Осейко, Н. И.; Oseyko, M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології екстрагування фосфатидних концентратів з використанням...
Осейко, М. І.; Осейко, Н. И.; Oseyko, M.; Шеманська, Є. І.; Шеманская, Е. И.; Shemanska, Y.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методология выбора структуры АСУТП
Ладанюк, А. П.; Перепечаенко, В. Г.; Рюмшин, Н. А.; Ladanyuk, A.; Perepechaenko, V.; Ryumshin, N.; Ладанюк, А. П.; Перепечаєнко, В. Г.; Рюмшин, Н. А.
1989-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Передумови виникнення та можливості використання концепції Balansed ScoreCard на...
Керанчук, Т. Л.; Керанчук, Т. Л.; Keranchuk, T.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
Керанчук, Т. Л.; Керанчук, Т. Л.; Keranchuk, T.; Басюк, Т. П.; Басюк, Т. П.; Basyuk, T.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми розвитку підприємств готельної індустрії
в Україні
Керанчук, Т. Л.; Керанчук, Т. Л.; Keranchuk, T.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами
Онопрійчук, О. О.; Оноприйчук, Е. А.; Onopriychuk, O.; Грек, О. В.; Грек, Е. В.; Grek, O.; Потапенко, С. І; Потапенко, С. И.; Potapenko, S.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
1801 - 1825 з 10733 результатів
<< < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 > >>