Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Рябоконь, Н. В.; Рябоконь, Н. В.; Ryabokon, N.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив процесу еструзії на крохмаль екструзійних картоплепродуктів
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Шульга, С. І.; Шульга, С. И.; Shulga, S.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах
Грабовська, О. В.; Грабовская, Е. В.; Grabovska, O.; Парняков, О. С.; Парняков, А. С.; Parnyakov, O.; Михайлик, В. А.; Михайлик, В. А.; Mikhaylik, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Про граничні режими тепловіддачі до висококонцентрованих плівок цукрових розчинів при...
Петренко, В. П.; Рябчук, О. М.; Петренко, В. П.; Рябчук, А. Н.; Petrenko, V.; Ryabchuk, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » SQL Azure Database як інноваційна технологія баз даних
Ярова, Т. В.; Яровая, Т. В.; Yarova, T.; М‘якшило, О. М.; Мякшило, Е. М.; Myakshilo, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оптимізація процесу зброджування пивного сусла рентгенівським опроміненням
Романова, З. М.; Романова, З. Н.; Romanova, Z.; Прибильський, В. Л.; Прибыльский, В. Л.; Prybylskyy, V.; Зубченко, В. С.; Зубченко, В. С.; Zubchenko, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Определение коэффициента эмиссии энергоэффективных стекол калориметрическим методом
Бурова, З. А.; Декуша, Л. В.; Воробьев, Л. И.; Мазуренко, А. Г.; Бурова, З. А.; Декуша, Л. В.; Воробьев, Л. І.; Мазуренко, О. Г.; Burova, Z.; Dekusha, L.; Vorobiev, L.; Mazurenko, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Устройство для контроля тонких энергосберегающих покрытий и результаты исследования...
Декуша, Л. В.; Грищенко, Т. Г.; Воробьев, Л. И.; Мазуренко, А. Г.; Шаповалов, В. И.; Декуша, Л. В.; Грищенко, Т. Г.; Воробйов, Л. Й.; Мазуренко, О. Г.; Шаповалов, В. І.; Dekusha, L.; Grischenko, T.; Vorobiev, L.; Mazurenko, O.; Shapovalov, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Адгезія харчових продуктів в процесах пакування
Гуць, В. С.; Гуць, В. С.; Guts, V.; Коваль, О. А.; Коваль, О. А.; Koval, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теоретичні аспекти розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
Дорохович, В. В.; Дорохович, В. В.; Dorohovich, V.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Environmental belief of students in higher technical educational institutions – the...
Skrotska, O.; Voloshina, I.; Krasinko, V.; Lych, I.; Teterina, S.; Скроцька, О. І.; Волошина, І. М.; Красінько, В. О.; Лич, І. В.; Тетеріна, С. М.; Скроцкая, О. И.; Волошина, И. Н.; Тетерина, С. Н.; Красинько, В. О.; Лыч, И. В.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Прояснення яблучного соку комбінованим способом з використанням ферментного препарату...
Матко, С. В.; Матко, С. В.; Matko, S.; Мельник, Л. М.; Мельник, Л. Н.; Melnik, L.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Порівняльний аналіз вакуумного випарного та конвективного охолодження...
Ковальов, О. В.; Ковалев, А. В.; Kovalyov, O.; Шутюк, В. В.; Шутюк, В. В.; Shutyuk, V.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження процесу віброекстрагування із рослинної сировини та перспективи його...
Зав'ялов, В. Л.; Завьялов, В. Л.; Zavialov, V.; Бодров, В. С.; Бодров, В. С.; Bodrov, V.; Запорожець, Ю. В.; Запорожец, Ю. В.; Zaporozhets, J.; Мисюра, Т. Г.; Мисюра, Т. Г.; Misyura, T.; Попова, Н. В.; Попова, Н. В.; Popova, N.; Деканський, В. Є.; Деканский, В. Е.; Dekanskiy, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання процесу масообміну періодичної адсорбції домішок із питної води в...
Ткачук, Н. А.; Ткачук, Н. А.; Tkachuk, N.; Мельник, Л. М.; Мельник, Л. Н.; Melnik, L.; Криворотько, В. М.; Криворотько, В. М.; Krivorotko, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Локалізовані енергетичні впливи на вологовмісткі середовища харчових виробництв
Шевченко, О. Ю.; Шевченко, А. Ю.; Shevchenko, O. U.; Романюк, А. М.; Романюк, А. М.; Romanyk, A.; Шевченко, А. О.; Шевченко, А. О.; Shevchenko, A. O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Моделювання та оптимізація процесу регенерації шунгіта
Шейко, Т. В.; Шейко, Т. В.; Sheiko, T.; Мельник, З. П.; Мельник, З. П.; Melnik, Z.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі
Теличкун, Ю. С.; Теличкун, Ю. С.; Telichkun, Yu.; Теличкун, В. І.; Теличкун, В. И; Telichkun, V.; Таран, В. М.; Таран, В. М.; Taran, V.; Бодров, В. С.; Бодров, В. С.; Bodrov, V.; Кравченко, О. І.; Кравченко, О. И.; Kravchenko, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теплообмін при конденсації в замкнених двофазових термосифонах
Мокляк, В. Ф.; Салюк, А. П.; Мокляк, В. Ф.; Салюк, А. П.; Mokliak, V.; Salyuk, A. P.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теплообмен при конденсации в динамическом двухфазном слое замкнутых термосифонов
Безродний, М. К.; Мокляк, В. Ф.; Безродный, М. К.; Мокляк, В. Ф.; Bezrodniy, M.; Mokliak, V.
1983-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження можливості одержання продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Екструзійні картоплепродукти з використанням яблучного та бурякового порошків
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Петрова, Ж. А.; Петрова, Ж. А.; Petrova, J.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого...
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Фролова, Н. Е.; Фролова, Н. Э.; Frolova, N.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Шульга, О. С.; Шульга, О. С.; Shulga, O.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
1951 - 1975 з 10733 результатів
<< < 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 > >>