Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники...
Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»
Вічко, О. І.; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок
Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива
Morgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Антимікробні та антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter...
Пирог, Тетяна; Савенко, Інга; Никитюк, Лілія; Pirog, Tatiana; Savenko, Inga; Nikitiuk, Lilia
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Качественная характеристика кукурузного глютена
Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом
Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблемы кормления лошадей и пути их решения
Yegorov, Bogdan; Tciundyk, Aleksandr; Егоров, Богдан; Цюндык, Александр
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Споживні властивості зерна проса
Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії
Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи
Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки...
Шинкарук, Оксана; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон
Skaptsov, A.; Скапцов, А.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока
Рижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Новые консервы из фасоли белорусской селекции
Timofeeva, V.; Samankova, N.; Kozina, T.; Lahadinova, V.; Тимофеева, В.; Саманкова, Н.; Козина, Т.; Лахадынова, В.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
Shingareva, T. I.; Egorenkova, N. S.; Marinenko, A. A.; Шингарева, Т.; Егоренкова, Н.; Мариненко, А.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Гроші та кредит : Методичний план проведення семінарського заняття № 13
Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів
Потапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Гроші та кредит : самостійна робота студентів
Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри...
Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Пашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Устименко, Ігор; Поліщук, Галина; Ustymenko, Ihor; Polishchuk, Galyna
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Безопасность технологических процессов пивоваренных производств
Tsap, Vasily; Цап, Василий
2015-10-08
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
5901 - 5925 з 6756 результатів
<< < 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 > >>