Назва
|
Автор
- » Method of Effective Spectrum Width
Юдін, О. К.; Зюбіна, Р.В.
2018-03-22
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми і перспективи інноваційного розвитку підприємств готельного господарства України
Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Літош, Катерина
2018-04-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зелений туризм: перспективи розвитку на полтавщині
Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Романовська, Анна
2018-01-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Комунікації як ефективний інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємств...
Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна; Жукова, Аліна
2018-01-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території Україні
Рогова, Наталія Володимирівна; Рибакова, Світлана Сергіївна
2017-05-24
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві...
Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
2015-09-09
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование микробиологических показателей растительных экстрактов из ягод,...
Каплина, Татьяна Викторовна; Миронов, Денис Анатольевич
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
Суткович, Тетяна Юліанівна; Поплавський, Володимир
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інноваційні технології отримання функціональних напоїв
Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич
2018-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів
Олійник, Людмила Борисівна
2018-04-25
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
Олійник, Людмила Борисівна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Доцільність збагачення м'ясних фаршів натуральними есенціальними речовинами
Олійник, Людмила Борисівна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Tourism as a means of influence on human’s spirituality
Логвин, Михайло Михайлович
2017-12-01
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід,...
Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів
Олійник, Наталія Вікторівна
2016-04-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing products
Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у...
Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості забезпечення економічної стійкості торговельних підприємств
Тараненко, Олександр Олексійович
2017-04-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста
Горобець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Levels of management of tourism industry
Тараненко, Олександр Олексійович
2017-12-14
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
Левченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2024-05-04
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
480001 - 480025 з 630510 результатів
<< < 19196 19197 19198 19199 19200 19201 19202 19203 19204 19205 > >>