Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Моделювання процесу розчинення діоксиду вуглецю (С02) у рідині
Прохоров, О. М.; Прохоров, А. Н.; Prohorov, O.; Петрікей, Р. В.; Петрикей, Р. В.; Petrikey, R.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сенсорометрический анализ и оценка качества растительных масел
Калиниченко, А. А.; Арсеньева, Л. Ю.; Калініченко, А. О.; Арсеньєва, Л. Ю.; Kalinichenko, O. O.; Arsenieva, L.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Седиментационная стойкость соусов эмульсионного типа с использованием растительного...
Лявинец, Г. М.; Гавриш, А. В.; Немирич, А. В.; Арсеньева, Л. Ю.; Доценко, В. Ф.; Лявинець, Г. М.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Арсеньєва, Л. Ю.; Доценко, В. Ф.; Liavynets, H.; Havrysh, A.; Niemirich, O.; Arsenieva, L.; Dotsenko, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технология эмульсионных соусов с использованием сушеного мяса
Немирич, А. В.; Максименко, А. Е.; Евлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є.; Євлаш, В. В.; Niemirich, O.; Maksimenko, A. E.; Yevlash, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум. Мікробіологія харчових...
Тетеріна, С. М.; Грегірчак, Н. М.; Тетерина, С. Н.; Грегирчак, Н. Н.; Teterina, S.; Gregirchak, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Гіпоалергенний ресторан
Мігулько, О. О.; Мигулько, О. А.; Mihulko, O.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного...
Кулініч, В. І.; Кулинич, В. И.; Kulinich, V.; Гніда, А. С.; Гнида, А. С.; Hnida, A.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.; Мирошник, Ю. А.; Мирошник, Ю. А.; Myroshnyk, Y.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах...
Коваленко, І. О.; Коваленко, И. А.; Kovalenko, I.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.; Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарства
Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Les principes de marketing nécessaires pour atteindre l’équilibre du marketing-mix
Stetsenko, V.; Стеценко, В. А.; Стеценко, В. А.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование процесса адсорбционной очистки яблочного сока от пектиновых веществ...
Бессараб, А. С.; Мельник, Л. Н.; Матко, С. В.; Бессараб, О. С.; Мельник, Л. М.; Матко, С. В.; Bessarab, O.; Melnik, L.; Matko, S.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Процеси діелектричної релаксації в піноматеріалах
Грушак, З. В.; Грушак, З. В.; Hrushak, Z.; Масленнікова, Л. Д.; Масленникова, Л. Д.; Maslennikova, L.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.; Фабуляк, Ф. Г.; Фабуляк, Ф. Г.; Fabulyak, F.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Про точні розвязки рівняння Uoo= U ∆U
Юрик, І. І.; Юрик, И. И.; Yuryk, I.; Баранник, А. Ф.; Баранник, А. Ф.; Barannyk, A.
1998-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Изучение комплексообразования Pb (II), Cd (II), Hg (II) с аминокислотами для...
Костенко, Є. Є.; Костенко, Е. Е.; Kostenko, E.; Бутенко, О. М.; Бутенко, Е. Н.; Butenko, O.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Инновационная политика как основа модернизации национальной экономики
Сиднева, Ж. К.; Сіднєва, Ж. К.; Sidneva, J.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Професія "Менеджер проектів"
Москаленко, В. О.; Москаленко, В. А.; Moskalenko, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів пінної структури
Пушка, О. С.; Пушка, О. С.; Pushka, O.; Самойленко, І. П.; Самойленко, И. П.; Samoilenko, I.; Корецька, І. Л.; Корецкая, И. Л.; Koretska, I.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Управління солодосушаркою в класі нестаціонарних систем
Герасименко, Т. М.; Герасименко, Т. М.; Gerasymenko, T.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Інтенсифікація процесу нанесення покриття у псевдозрідженому шарі на ядра-таблетки
Прохоров, О. М.; Прохоров, А. Н.; Prohorov, O.; Яковенко, А. М.; Яковенко, А. М.; Yakovenko, A. M.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Точка роси і відносна вологість повітря
Сінат-Радченко, Д. Є.; Синат-Радченко, Д. Е.; Sinat-Radchenko, D.; Василенко, С. М.; Василенко, С. М.; Vasylenko, S.; Українець, А. І.; Украинец, А. И.; Ukrainets, A.; Сінат-Радченко, П. Д.; Синат-Радченко, П. Д.; Sinat-Radchenko, P.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Роль конституційного механізму забезпечення й захисту прав і свобод людини і...
Веклич, В. О.; Веклич, В. А.; Veklich, V.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Использование бактериальных сухих заквасок для производства пробиотических пищевых...
Золотоверх, Е. В.; Антонюк, М. Н.; Арсеньева, Л. Ю.; Золотоверх, К. В.; Антонюк, М. М.; Арсеньєва, Л. Ю.; Zolotoverh, K. V.; Antonyuk, M.; Arsenieva, L.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розвинення інфраструктури ринку екологічно чистих товарів промислового регіону
Бєлякова, О. В.; Солоха, Д. В.; Белякова, О. В.; Солоха, Д. В.; Bieliakova, O.; Solokha, D.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Sublimed plant biologically active аdditives with radioprotecting action
Сімахіна, Г. О.; Симахина, Г. А.; Simakhina, G.; Стеценко, Н. О.; Стеценко, Н. А.; Stetsenko, N.; Науменко, Н. В.; Науменко, Н. В.; Naumenko, N.
2024-11-28
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
9601 - 9625 з 10733 результатів
<< < 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 > >>