Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Сухі суміші для морозива оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Осьмак (Федченко), Т. Г.; Осьмак (Федченко), Т. Г.; Osmak (Fedchenko), T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Суха збагачена суміш для молочних коктейлів (Деклараційний патент на винахід №70675)
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Гребельник, О. П.; Гребельник, О. П.; Grebelnuk, O.; Федченко, Т. Г.; Федченко, Т. Г.; Fedchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Суха суміш для морозива (Деклараційний патент на винахід №70669)
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Федченко, Т. Г.; Федченко, Т. Г.; Fedchenko, T.; Дорохович, А. М.; Дорохович, А. Н.; Dorohovich, A.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб отримання згущеного молочного продукту з рослинними наповнювачами
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Пухляк, А. Г.; Пухляк, А. Г.; Pukhlyak, A.; Федченко, Т. Г.; Федченко, Т. Г.; Fedchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сироп з наповнювачем для молочних десертів (Деклараційний патент на винахід №63108)
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Пухляк, А. Г.; Пухляк, А. Г.; Pukhlyak, A.; Федченко, Т. Г.; Федченко, Т. Г.; Fedchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Культурологічний підхід до формування особистості майбутніх фахівців у процесі...
Чередніченко, Г. А.; Чередниченко, Г. А.; Cherednichenko, G.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Створення творчого навчально-виховного середовища у вищих навчальних закладах
Чередніченко, Г. А.; Чередниченко, Г. А.; Cherednichenko, G.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Метод діалогу культур у процесі викладання іноземних мов
Чередніченко, Г. А.; Чередниченко, Г. А.; Cherednichenko, G.; Тверезовська, Н. Т.; Тверезовская, Н. Т.; Tverezovska, N.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Французька мова: Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання вправ з...
Годованець, Т. Ю.; Годованец, Т. Ю.; Hodovanets, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Особливості підготовки студентів вищих економічних навчальних закладів у контексті...
Чередніченко, Г. А.; Чередниченко, Г. А.; Cherednichenko, G.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті.
Дорохович, В. В.; Дорохович, В. В.; Dorohovich, V.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Фруктоза має найбільшу солодкість серед замінників цукру
Дорохович, В. В.; Дорохович, В. В.; Dorohovich, V.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Кваліметрична оцінка якості згущених молочних консервів
Пухляк, А. Г.; Пухляк, А. Г.; Pukhlyak, A.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб виробництва білкового напою на основі молочної сироватки
Грек, О. В.; Грек, Е. В.; Grek, О.; Красуля, О. О.; Красуля, Е. А.; Krasulya, О.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб виробництва напою на основі молочної сироватки (Патент на корисну модель № 63877)
Грек, О. В.; Грек, Е. В.; Grek, O.; Красуля, Е. А.; Красуля, О. О.; Krasulya, O.; Красуля, М. О.; Красуля, М. О.; Krasulya, М.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Жирова фаза мікроструктури суспензії добавки із насіння льону
Махоніна, М. Ю.; Махонина, М. Ю.; Makhonina, М.; Рашевська, Т. О.; Рашевская, Т. А.; Rashevskaya, Т.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи визначення вуглеводів у молочних консервах
Пухляк, А. Г.; Пухляк, А. Г.; Pukhlyak, A.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Поліморфні перетворення гліцеридів у вершковому маслі з пектином функціонального...
Рашевська, Т. О.; Рашевская, Т. А.; Rashevska, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 1)
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сучасні тенденції виробництва молочних консервів (Ч. 2)
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Подовження термінів придатності до споживання кисломолочних напоїв
Кравцова, О. В.; Кравцова, О. В.; Kravtsova, O.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного...
Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.; Кравцова, О. В.; Кравцова, О. В.; Kravtsova, O.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном...
Кравцова, О. В.; Кравцова, О. В.; Kravtsova, O.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обґрунтування технологічних регламентів виготовлення
кисломолочних напоїв з харчовим...
Кравцова, Т. А.; Кравцова, Т. А.; Kravtsova, T.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном...
Кравцова, О. В.; Кравцова, Е. В.; Kravtsova, O.; Скорченко, Т. А.; Скорченко, Т. А.; Skorchenko, T.
2024-11-27
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
176 - 200 з 10733 результатів
<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>