Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Интенсификация биохимического окисления загрязнений судовых (подсланевых) сточных вод...
Семенова, Е. И.; Семенова, О. І.; Semenova, O.
1982-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Аминокислотный и витаминный состав активного ила очистных сооружении мясокомбинатов
Салюк, А. И.; Салюк, А. І.; Salyuk, A.; Никитин, Г. А.; Нікітін, Г. О.; Nikitin, G.; Левитина, Н. В.; Левітіна, Н. В.; Levitina, N.
1980-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обработка избыточного активного ила биохимических заводов в аппаратах с циклическим...
Кравец, В. В.; Кравець, В. В.; Kravec, V.; Копиленко, А. В.; Копиленко, А. В.; Kopilenko, A.; Левитина, Н. В.; Левітіна, Н. В.; Levitina, N.; Семенова, Е. И.; Семенова, О. І.; Semenova, O.
1987-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование некоторых параметров биологической очистки нефтесодержащих (подсланевых)...
Семенова, Е. И.; Семенова, О. І.; Semenova, O.; Шевченко, М. Г.; Шевченко, М. Г.; Shevchenko, M.
1980-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Очищення концентрованих стічних вод
Нікітін, Г. О.; Никитин, Г. А.; Nikitin, G.; Левітіна, Н. В.; Левитина, Н. В.; Levitina, N.; Семенова, О. І.; Семенова, Е. И.; Semenova, O.; Максименко, О. С.; Максименко, А. С.; Maksymenko, O.
1991-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів
Штангеєва, Н. І.; Штангеева, Н. И.; Shtangeeva, N.; Клименко, Л. С.; Клименко, Л. С.; Klimenko, L.; Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Носенко, В. Є.; Носенко, В. Е.; Nosenko, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Улучшение реологических свойств сахарных утфелей в процессе их уваривания путем...
Бабко, Е. Н.; Бабко, Є. М.; Babko, E.; Погорелый, Т. М.; Погорілий, Т. М.; Pogorilyy, T.; Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.
1999-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження способів очищення напівпродуктів цукрового виробництва з метою отримання...
Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Штангеева, Н. И.; Штангеєва, Н. І.; Shtangeeva, N.; Носенко, В. Е.; Носенко, В. Є.; Nosenko, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
Мелетьєв, А. Є.; Проценко, Л. В.; Дерій, О. І.; Мелетьев, А. Е.; Проценко, Л. В.; Дерий, Е. И.; Meletev, A.; Protsenko, L. V.; Deriy, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів...
Поліщук, Г. Є.; Полищук, Г. Е.; Polischuk, G.; Мартич, В. В.; Мартич, В. В.; Martich, V.; Ковалевська, Є. І.; Ковалевская, Е. И.; Kovalevska, E.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як...
Поліщук, Г. Є.; Полищук, Г. Е.; Polischuk, G.; Мартич, В. В.; Мартич, В. В.; Martich, V.; Грабовська, О. В.; Грабовская, О. В.; Grabovska, O.; Ковалевська, Є. І.; Ковалевская, Е. И.; Kovalevska, E.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти
Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V.; Нєміріч, О. В.; Немирич, О. В.; Niemirich, O.; Малафаєв, М. Т.; Малафаев, М. Т.; Malafaiev, M.; Тарасенко, Т. А.; Тарасенко, Т. А.; Tarasenko, T.; Гавриш, А. В.; Гавриш, А. В.; Havrysh, A.; Немирич, А. В.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Екологічна експертиза систем удобрення та хімічного захисту пшениці озимої за...
Макаренко, Н. А.; Макаренко, Н. А.; Makarenko, N.; Тогачинська, О. В.; Тогачинська, О. В.; Tohachynska, O.; Бондар, В. І.; Бондарь, В. И.; Bondar, V.; Паращенко, І. В.; Паращенко, И. В.; Parashchenko, I.; Свидинюк, І. М.; Свидинюк, И. М.; Svydynyuk, I.; Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Интенсификация ферментативного гидролиза сахарных растворов ультразвуком
Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Штангеева, Н. И.; Штангеєва, Н. І.; Shtangeeva, N.; Носенко, В. Е.; Носенко, В. Є.; Nosenko, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинів
Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Штангеєва, Н. І.; Штангеева, Н. И.; Shtangeeva, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оптимізація процесу біохімічного очищення стічних вод молокозаводів
Ткаченко, Т. Л.; Ткаченко, Т. Л.; Tkachenko, T.; Семенова, О. І.; Семенова, Е. И.; Semenova, O.; Бублієнко, Н. О.; Бублиенко, Н. А.; Bublienko, N.; Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Рослинні відходи харчової промисловості – цінна сировина для створення нових...
Купчик, Л. А.; Купчик, Л. А.; Kupchik, L.; Степанець, Л. Ф.; Степанец, Л. Ф.; Stepanets, L.; Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Хижняк, О. О.; Хижняк, О. А.; Khyzhnyak, O.; Мартиненко, Т. А.; Мартиненко, Т. А.; Martynenko, T.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Влияние поверхностно-активных веществ (ПАВ) на скорость концентрирования фруктозных...
Мирончук, В. Г.; Мирончук, В. Г.; Mironchuk, V.; Лементар, С. Ю.; Лементарь, С. Ю.; Lementar, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія очищення клеровок жовтих цукрів для виробництва інвертного сиропу
Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Штангеєва, Н. І.; Штангеева, Н. И.; Shtangeeva, N.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вплив ультразвукових коливань та ультрафіолетового опромінення на мікробіологічну...
Ничик, О. В.; Ничик, О. В.; Nychyk, O.; Штангеєва, Н. І.; Штангеева, Н. И.; Shtangeeva, N.; Носенко, В. Є.; Носенко, В. Е.; Nosenko, V.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка технології солоду гороху
Хіврич, Б. І.; Хиврич, Б. И.; Hivrich, B.
1998-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)
Хіврич, Б. І.; Хиврич, Б. И.; Hivrich, B.; Роздобудько, Б. В.; Роздобудько, Б. В.; Rozdobudko, B.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)
Хіврич, Б. І.; Хиврич, Б. И.; Hivrich, B.; Роздобудько, Б. В.; Роздобудько, Б. В.; Rozdobudko, B.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового...
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Організаційно-економічний механізм антикризового управління підприємством
Еш, С. М.; Эш, С. Н.; Esh, S.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
2376 - 2400 з 10733 результатів
<< < 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 > >>