Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових виробів
Гевко, Іван Богданович; Гевко, Богдан Матвійович
2015-10-15
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Підвищення якості виготовлення тришарошкових бурових доліт
Яким, Ігор Степанович; Yakym I.
2016-05-31
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зміст
- » Видавничі сторінки
- » Технологічне забезпечення виготовлення стрічкових гвинтових заготовок з вигнутим профілем
Гупка, Андрій Богданович; Hupka, А.B.; Гупка, Андрей Богданович
2016-05-31
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи застосування платформи Arduino при підготовці спеціалістів напряму...
Богуславський, Р.; Boguslavsky, R.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування технології TDM в області медичного приладобудування
Пляшовський, В.; Plyashovsky, V.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи диференційованого використання музикотерапії з метою покращення розумової...
Глемба, В. М.; Hlemba, V.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стан та тенденції розвитку комп’ютерних рентгенографічних систем
Ковальчук, О. О.; Kovalchuk, O.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Музикотерапія та пульсовий сигнал в задачах відновлення психоемоційного стану людини
Поврозник, Н. І.; Povroznyk, N.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження водопроникності стиків зовнішніх панелей будівель
Марчук, В.; Marchuk, V.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин
Юськів, Г.; Yuskiv, G.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження міцності залізобетонних елементів підсилених композитами
Семеген, М.; Semegen, M.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Спосіб покращення динамічних характеристик алгоритму роботи термостату в кардіологічній...
Зубрілін, І. К.; Zubrilin, I. K.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розробка фруктового соусу для маринування м’яса та м’ясних блюд
- » Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви
Федоренко, К.; Fedorenko, K.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування
Хамуляк, Т.; Khamuliak, T.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення продуктів...
Чебеняк, Т.; Chebeniak, T.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Деякі лабораторні дослідження створеного ензимного мийного засобу для санітарної...
Шинкарук, О. Ю.; Shynkaruk, O. Yu.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Теплотехнічний розрахунок будівельних конструкцій
Размахова, А.; Razmahova, A.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Деградація механічних характеристик матеріалу експлуатованого магістрального трубопроводу
Васькович, В.; Vaskovich, V.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Перспективи розвитку сільського господарства та харчової прословості Кот-Д’Івуару
Вільфрід, Басса; Baca Ikpe Wilfried Abel
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування процесів адсорбції у харчовій промисловості
Мамедова, Е.; Mamedova, E.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі AISI 321 з різною шорсткістю
Кравченюк, Х. Ю.; Kravchenyuk, K. U.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання процесів ультрафільтрації в технологіях молочних продуктів
Даниленко, В. О.; Danilenko, V. O.
2016-04-20
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
251 - 275 з 12693 результатів
<< < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>