Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання
Сильчук, Т. А.; Silchuk, T.; Сильчук, Т. А.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » До питання про роль держави в системі соціального захисту населення
Соломка, О. М.; Соломка, О. Н.; Solomka, O.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Система керування асинхронного електропривода з векторним керуванням за магнітним...
Богаєнко, І. М.; Богаенко, И. Н.; Bogaenko, I.; Балюта, С. М.; Балюта, С. Н.; Baluta, S.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Оптимізація роботи асинхронного електропривода з векторним керуванням
Балюта, С. М.; Балюта, С. Н.; Baluta, S.; Богаєнко, І. М.; Богаенко, И. Н.; Bogaenko, I.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного...
Малежик, І. Ф.; Малежик, И. Ф.; Malezhik, I.; Євчук, Я. В.; Евчук, Я. В.; Yevchuk, Ja.; Дубковецький, І. В.; Дубковецкий, И. В.; Dubkoveckiy, I.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.; Бура, Г. М.; Бура, А. Н.; Bura, G.; Арсеньєва, Л. Ю.; Арсеньева, Л. Ю.; Arsenieva, L.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.; Корзун, В. Н.; Корзун, В. Н.; Korzun, V.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів збагачених продуктами...
Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.; Бура, Г. М.; Бура, А. Н.; Bura, G.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього...
Шаповаленко, О. І.; Шаповаленко, О. И.; Shapovalenko, O.; Супрун-Крестова, О. Ю.; Супрун-Крестова, О. Ю.; Suprun-Krestova, O.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зерновий ринок: підходи до визначення якості зерна повинні бути єдиними
Грюнвальд, Н. В.; Грюнвальд, Н. В.; Grunwald, N.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Зменшення вмісту залишкового алюмінію в питній воді
Хижняк, О. О.; Хижняк, О. А.; Khyzhnyak, O.; Запольський, А. К.; Запольский, А. К.; Zapolskiy, A.; Філіпченко, І. М.; Филипченко, И. Н.; Philipchenko, І.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Исследование микрофлоры экструдированых кормовых смесей в процессе хранения
Шаповаленко, О. І.; Шаповаленко, О. И.; Shapovalenko, O.; Супрун-Крестова, О. Ю.; Супрун-Крестова, Е. Ю.; Suprun-Krestova, O.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Грегірчак, Н. М.; Грегирчак, Н. Н.; Gregirchak, N.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вакуумне охолодження рідин і рідиновмістких середовищ
Піддубний, В. А.; Поддубный, В. А.; Piddubny, V.; Криворотько, В. М.; Криворотько, В. М.; Krivorotko, V.; Йовбак, В. Д.; Йовбак, В. Д.; Yovbak, V.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології заварних пряників
Своєволіна, Г. В.; Своеволина, Г. В.; Svoevolina, G.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків
Удворгелі, Л. І.; Удворгели, Л. И.; Udvorgeli, L.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Обґрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів
Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів
Шевчук, О. Ю.; Шевчук, Е. Ю.; Shevchuk, O.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та...
Яременко, О. М.; Яременко, О. М.; Yaremenko, O.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології хліба з використанням хмелю
Рак, В. П.; Рак, В. П.; Rak, V.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням плазмохімічно...
Миколенко, С. Ю.; Мыколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Чудік, Ю. В.; Чудик, Ю. В.; Chudik, Y.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини
Супрун-Крестова, О. Ю.; Супрун-Крестова, Е. Ю.; Suprun-Krestova, O.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
Янюк, Т. І.; Янюк, Т. И.; Yanyuk, T.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Науково-технічні основи високопродуктивних інноваційних технологій післязбиральної...
Гапонюк, І. І.; Гапонюк, И. И.; Gaponyuk, I.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Технологія харчового продукту із зерна гречки
Фурманова, Ю. П.; Фурманова, Ю. П.; Furmanova, J.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних...
Бовкун, А. О.; Бовкун, А. А.; Bovkun, A.
2024-07-26
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
5651 - 5675 з 10733 результатів
<< < 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 > >>