Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Совершенствование технологий кондитерских изделий
    Оболкіна, В. І.; Оболкина, В. И.; Obolkina, V.; Залевська, Н. О.; Залевская, Н. А.; Zalevska, N.; Дорошенко, В. А.; Дорошенко, В. А.; Doroshenko, V.; Кишко, С. А.; Кишко, С. А.; Kishko, S.; Гуреєва, В. С.; Гуреева, В. С.; Gureeva, V.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Теоретичні основи планування в маркетингу
    Соломянюк, Н. М.; Solomyanuk, N.; Соломянюк, Н. Н.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Облікова інформація як основа задоволення сучасних потреб управління
    Чернелевський, Л. М.; Чернелевский, Л. Н.; Chernelevskiy, L.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Ізоелектрофоретичне фокусуюче розділення крохмального гідролізату з пшениці
    Башта (Шеремет), А. О.; Башта (Шеремет), А. А.; Bashta (Sheremet), A.; Лагода, В. А.; Лагода, В. А.; Lagoda, V.; Манк, В. В.; Манк, В. В.; Mank, V.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Prospects wine hotels in the south region of Ukraine
    Шолудько, Ю. В.; Шолудько, Ю. В.; Sholudko, Y.; Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.; Іщенко, Т. І.; Ищенко, Т. И.; Ishchenko, T.; Шидловська, О. Б.; Шидловская, Е. Б.; Shydlovska, O.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Обгрунтування та розроблення способу виробництва морозива з пребіотиками
    Башта (Шеремет), А. О.; Башта (Шеремет), А. А.; Bashta (Sheremet), A.; Остролуцька, Ю. С.; Остролуцкая, Ю. С.; Ostrolutska, J.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання маркетингового потенціалу підприємства при розробці стратегічних планів...
    Соломянюк, Н. М.; Соломянюк, Н. Н.; Solomyanuk, N.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Маркетингове планування в теорії життєвого циклу
    Соломянюк, Н. М.; Соломянюк, Н. Н.; Solomyanuk, N.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів...
    Башта (Шеремет), А. О.; Башта (Шеремет), А. А.; Bashta (Sheremet), A.; Лагода, В. А.; Лагода, В. А.; Lagoda, V.; Костенко, Є. Є.; Костенко, Е. Е.; Kostenko, E.; Чернявська, Л. І.; Чернявская, Л. И.; Chernyavska, L.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Застосування різних способів теплової обробки овочів
    Задорожня, О. С.; Задорожная, Е. С.; Zadorozhnia, O.; Іщенко, Т. І.; Ищенко, Т. И.; Ishchenko, T.; Гавриш, А. В.; Гавриш, А. В.; Havrysh, A.; Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Определение оптимальных условий очистки растворов фруктозы активным углем
    Архипович, М. О.; Архипович, Н. А.; Arkhypovych, M.; Чернякова, Т. Я.; Чернякова, Т. Я.; Cherniakova, T.; Усатюк, С. І.; Усатюк, С. И.; Usatyuk, S.; Голубєва, Л. О.; Голубева, Л. А.; Golubeva, L.; Одородько, Н. Й.; Одородько, Н. И.; Odorodko, N.
    1984-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Кинетика гидролиза крахмала с учетом его гетерогенности
    Архипович, М. О.; Архипович, Н. А.; Arkhypovych, M.; Гутниченко, Т. В.; Гутниченко, Т. В.; Hutnychenko, T.; Чернякова, Т. Я.; Чернякова, Т. Я.; Cherniakova, T.; Усатюк, С. І.; Усатюк, С. И.; Usatyuk, S.; Голубєва, Л. О.; Голубева, Л. А.; Golubeva, L.
    1992-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)
    Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.; Гавриш, А. В.; Гавриш, А. В.; Havrysh, A.; Кулікова, Х. В.; Кулікова, Х. В.; Kulikova, X.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Исследование применения мультиэнзимных композиций и поверхностно-активных веществ при...
    Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Линецкая, Г. Н.; Лінецька, Г. Н.; Linetska, H.; Лехтер, А. Е.; Лехтер, О. Є.; Lekhter, A.; Лейтес, Р. Я.; Лейтес, Р. Я.; Leytes, R.; Клокачева, О. А.; Клокачева, О. А.; Klokacheva, O.
    1983-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Electronic structures and reactivities of derivatives of 1,4-dihydropyridines. 1....
    Полумбрик, О. М.; Буряк, Н. І.; Нестеренко, А. М.; Ясніков, А. А.; Полумбрик, О. М.; Буряк, Н. И.; Нестеренко, А. М.; Ясников, А. А.; Polumbryk, O.; Buryak, N.; Nesterenko, A.; Yasnikov, A.
    1987-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Achieving cultural acquiescence through foreign language e-learning
    Mykhailova, N.; Михайлова, Н. О.; Михайлова, Н. А.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці
    Башта (Шеремет), А. О.; Башта (Шеремет), А. А.; Bashta (Sheremet), A.; Манк, В. В.; Манк, В. В.; Mank, V.; Лагода, В. А.; Лагода, В. А.; Lagoda, V.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Research of total antioxidant activity of vegetable oils
    Усатюк, С. І.; Усатюк, С. И.; Usatyuk, S.; Пелехова, Л. С.; Пелехова, Л. С.; Pelekhova, L.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Legislation on food additives in the EU and Ukraine
    Усатюк, С. І.; Усатюк, С. И.; Usatyuk, S.; Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Using of white food lupin products in technology of functional bakery products
    Доценко, В. Ф.; Доценко, В. Ф.; Dotsenko, V.; Арсеньєва, Л. Ю.; Арсеньева, Л. Ю.; Arsenieva, L.; Бондар, Н. П.; Бондарь, Н. П.; Bondar, N.; Павлюченко, О. С.; Павлюченко, Е. С.; Pavliuchenko, O.; Шаран, Л. О.; Шаран, Л. А.; Sharan, L.; Усатюк, О. М.; Усатюк, Е. М.; Usatiuk, O.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Influence of lactose fermentative yeast on fermented serum and malt drink parameters
    Chepel, N.; Чепель, Н. В.; Чепель, Н. В.; Grek, O.; Грек, Е. В.; Грек, О. В.; Krasulya, O.; Красуля, Е. А.; Красуля, О. О.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження фільтрувальних властивостей гідролізату, одержаного із пшениці
    Башта (Шеремет), А. О.; Башта (Шеремет), А. А.; Bashta (Sheremet), A.; Манк, В. В.; Манк, В. В.; Mank, V.; Немирович, П. М.; Немирович, П. М.; Nemirovich, P.; Лагода, В. А.; Лагода, В. А.; Lagoda, V.; Погорілий, Т. М.; Погорелый, Т. М.; Pogorilyy, T.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання глинисто-крохмальних композицій для створення пакувальних матеріалів
    Мельник, О. П.; Манк, В. В.; Костюк, В. С.; Мельник, О. П.; Манк, В. В.; Костюк, В. С.; Melnyk, O. P.; Mank, V.; Kostyuk, V. S.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Технология растительного масла, обогащенного биологически активными веществами...
    Усатюк, С. І.; Усатюк, С. И.; Usatyuk, S.; Пелехова, Л. С.; Пелехова, Л. С.; Pelekhova, L.; Чернякова, Т. Я.; Чернякова, Т. Я.; Cherniakova, T.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Влияние размера частиц на стабильность и качество эмульсионных пищевых продуктов
    Луговская, О. А.; Луговська, О. А.; Lugovska, O.; Карповец, П. М.; Карповець, П. М.; Karpovets, P.; Григорьева, Л. И.; Григор'єва, Л. І.; Grigorieva, L.
    2024-07-24
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
8451 - 8475 з 10733 результатів    << < 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 > >>