Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та...
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Задорожній, В. В.; Задорожний, В. В.; Zadorozhniy, V.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці
    Задорожній, В. В.; Задорожний, В. В.; Zadorozhniy, V.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Іванова, М. М.; Иванова, М. М.; Ivanova, M.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням...
    Задорожній, В. В.; Задорожний, В. В.; Zadorozhniy, V.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Герасименко, М. Ю.; Герасименко, М. Ю.; Gerasimenko, M.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom...
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Ястреба, Ю. А.; Ястреба, Ю. А.; Yastreba, J.; Герман, Н. В.; Герман, Н. В.; Herman, N. V.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективи використання гарбуза в харчовій промисловості
    Плахотін, В. Я.; Плахотин, В. Я.; Plakhotin, V.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Коваленко, А. М.; Коваленко, А. М.; Kovalenko, A. M.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Композиція для виробництва соусів (Патент на корисну модель № 53551)
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Ястреба, Ю. А.; Ястреба, Ю. А.; Yastreba, J.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Ястреба, Ю. А.; Ястреба, Ю. А.; Yastreba, J.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Стан інноваційної діяльності харчової промисловості
    Федулова, І. В.; Федулова, И. В.; Fedulova, I.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Стан і тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
    Левченко, Ю. Г.; Левченко, Ю. Г.; Levchenko, J.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску
    Зарубіна, В. С.; Зарубина, В. С.; Zarubina, V.; Конончук, В. М.; Конончук, В. Н.; Kononchuk, V.; Арсеньєва, Л. Ю.; Арсеньева, Л. Ю.; Arsenieva, L.; Бондаренко, Ю. В.; Бондаренко, Ю. В.; Bondarenko, J.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Справочник по теплообменным расчетам
    Кулінченко, В. Р.; Кулинченко, В. Р.; Kulinchenko, V.
    1990-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Способ производства пастообразного растворимого цикория (Авторское свидетельство №...
    Булий, Ю. В.; Цыганков, П. С.; Швец, В. Н.; Гудаков, В. Л.; Булій, Ю. В.; Циганков, П. С.; Швець, В. М.; Гудаков, В. Л.; Buliy, U.; Tsygankov, P.; Shvets, V.; Gudakov, V.
    1988-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Способ производства пастообразного растворимого цикория (Авторское свидетельство №...
    Цыганков, П. С.; Булий, Ю. В.; Андрейчук, Л. В.; Шиян, П. Л.; Швец, В. Н.; Гудаков, В. Л.; Циганков, П. С.; Булій, Ю. В.; Андрійчук, Л. В.; Шиян, П. Л.; Швець, В. М.; Гудаков, В. Л.; Tsygankov, P.; Buliy, U.; Andreychuk, L.; Shiyan, P.; Shvets, V.; Gudakov, V.
    1991-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Способ производства пастообразного растворимого цикория (Авторское свидетельство №...
    Булий, Ю. В.; Швец, В. Н.; Цыганков, П. С.; Лясманович, Р. А.; Валлис, Г. Э.; Калниньш, Н. Э.; Лавкай, М. С.; Булій, Ю. В.; Швець, В. М.; Циганков, П. С.; Лясманович, Р. А.; Валліс, Г. Е.; Калніньш, Н. Е.; Лавкай, М. С.; Buliy, U.; Shvets, V.; Tsygankov, P.; Lyasmanovich, R.; Vallis, G.; Kalninsh, N.; Lavkay, M.
    1991-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Способ производства пасообразного растворимого цикория (Авторское свидетельство № 1630757)
    Булий, Ю. В.; Домарецкий, В. А.; Цыганков, П. С.; Швец, В. Н.; Шиян, П. Л.; Булій, Ю. В.; Домарецький, В. А.; Циганков, П. С.; Швець, В. М.; Шиян, П. Л.; Buliy, U.; Domareckij, V.; Tsygankov, P.; Shvets, V.; Shiyan, P.
    1989-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Сравнительная оценка трибологических характеристик смазок, реализующих эффект...
    Любинин, И. А.; Любінін, І. А.; Lubinin, I.; Мельник, З. П.; Мельник, З. П.; Melnik, Z.; Губарев, А. С.; Губарєв, О. С.; Gubarev, A.; Василенко, И. В.; Василенко, І. В.; Vasilenko, I.
    1987-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Визначення відношення числа мікро- та макропор по даним термогравіметрії
    Лазаренко, М. М.; Лазаренко, Н. Н.; Lazarenko, M. M.; Лазаренко, М. В.; Лазаренко, Н. В.; Lazarenko, M.; Баглюк, С. В.; Баглюк, С. В.; Baglyuk, S.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Теплофізичні дослідження кристалічної та аморфної фаз молочного жиру
    Рашевська, Т. О.; Рашевская, Т. А.; Rashevska, T.; Гулий, І. С.; Гулый, И. С.; Gulyy, I.; Лазаренко, М. В.; Лазаренко, Н. В.; Lazarenko, M.; Баглюк, С. В.; Баглюк, С. В.; Baglyuk, S.
    1996-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Esential problems of development of meat sector in agriculture in Ukraine
    Кунділєєва, Г.; Кундилеева, Г.; Kundileeva, G.; Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.; Топчій, О. А.; Топчий, О. А.; Topchiy, O.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вивчення вплив у багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та...
    Кишенько, І. І.; Кишенько, И. И.; Kishenko, I.; Топчій, О. А.; Топчий, О. А.; Topchiy, O.; Донец, О. П.; Донець, О. П.; Donets, O. P.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективы использования нетрадиционного сырья в мясных паштетах
    Топчій, О. А.; Топчий, О. А.; Topchiy, O.; Тимченко, Д. А.; Тымченко, Д. А.; Tumchenko, D.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Технологія виробництва варених тваринних кормів
    Клименко, М. М.; Клименко, М. М.; Klimenko, M.; Топчій, О. А.; Топчий, О. А.; Topchiy, O.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Наближене оптимальне керування для одного еліптичного рівняння з нелокальними...
    Капустян, О. А.; Капустян, А. А.; Kapustyan, A.; Мазур, О. К.; Мазур, О. К.; Mazur, O.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Задача оптимального керування для рівняння Пуассона з нелокальними крайовими умовами
    Капустян, В. О.; Капустян, В. А.; Kapustyan, V.; Мазур, О. К.; Мазур, О. К.; Mazur, O.; Капустян, О. А.; Капустян, А. А.; Kapustyan, A.
    2024-07-23
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
9226 - 9250 з 10733 результатів    << < 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 > >>