Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології
    Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
    Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Запотоцька (Герасименко), О. В.; Запотоцкая (Герасименко), Е. В.; Zapototska (Gerasymenko), O.; Шаран, А. В.; Шаран, А. В.; Sharan, A.; Піддубний, В. А.; Поддубный, В. А.; Piddubny, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії
    Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Запотоцька (Герасименко), О. В.; Запотоцкая (Герасименко), Е. В.; Zapototska (Gerasymenko), O.; Ємельянова, Н. О.; Емельянова, Н. А.; Yemelyanova, N.; Ковалевська, Є. І.; Ковалевская, Е. И.; Kovalevska, E.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології
    Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Хмелюк, Г. О.; Хмелюк, Г. А.; Khmeluk, G.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Консистенція страв швидкого приготування
    Ромашко, О. В.; Ромашко, Е. В.; Romashko, O.; Кобилінська, О. В.; Кобылинская, Е. В.; Kobilinska, O.; Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Пилок квітковий – нове в технології виробництва харчоконцентратів швидкого приготування
    Ромашко, О. В.; Ромашко, Е. В.; Romashko, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Мусялківська, А. О.; Мусялковская, А. А.; Musialkivska, A.; Кобилінська, О. В.; Кобылинская, Е. В.; Kobilinska, O.; Махинько, Л. В.; Махинько, Л. В.; Makhynko, L.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи над темами “Passive...
    Климова, О. В.; Климова, Е. В.; Klymova, O.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.; Лукашевич, І. О.; Лукашевич, И. А.; Lukashevich, I.; Гулий, П. А.; Гулий, П. А.; Gulyy, P.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису
    Кохан (Гавва), О. О.; Кохан (Гавва), Е. А.; Kokhan (Gavva), O.; Дорохович, А. М.; Дорохович, А. Н.; Dorohovich, A.; Петришин, Н. З.; Петришин, Н. З.; Petryshyn, N.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Англійська мова: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи над...
    Каменчук, Л. C.; Каменчук, Л. C.; Kamenchuk, L.; Левурда, О. А.; Левурда, A. A.; Levurda, O.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Піддубний, В. А.; Поддубный, В. А.; Piddubny, V.; Миколів, І. М.; Мыколив, И. М.; Mykoliv, I.; Бойко, О. О.; Бойко, А. А.; Boyko, O.; Малиновський, В. В.; Малиновський, В. В.; Malynovsky, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Солод – незмінна сировина харчової промисловості
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Бабіч, О. В.; Бабич, О. В.; Babich, O. V.; Леус, Р. М.; Леус, Р. Н.; Leus, R.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Технологічні особливості процесів замочування зерна
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Бабіч, О. В.; Бабич, О. В.; Babich, O. V.; Максименко, І. Ф.; Максименко, И. Ф.; Maksymenko, I.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Рециркуляційні режими в підготовці повітря в солодорощенні
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Леус, Р. М.; Леус, Р. Н.; Leus, R.; Максименко, І. Ф.; Максименко, И. Ф.; Maksymenko, I.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Бойко, О. О.; Бойко, А. А.; Boyko, O.; Максименко, І. Ф.; Максименко, И. Ф.; Maksymenko, I.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Визначення теплотехнічних параметрів кондиціонування повітря в процесах пророщування...
    Білик, О. А.; Билык, Е. А.; Bilyk, O.; Соколенко, А. І.; Соколенко, А. И.; Sokolenko, A.; Криворотько, В. М.; Криворотько, В. М.; Krivorotko, V.; Максименко, І. Ф.; Максименко, И. Ф.; Maksymenko, I.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу.
    Удворгелі, Л. І.; Удворгели, Л. И.; Udvorheli, L.; Петришин, Н. З.; Петришин, Н. З.; Petryshyn, N.; Карпович, І. В.; Карпович, И. В.; Karpovich, I.; Лагода, В. А.; Лагода, В. А.; Lagoda, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Изучение эффективности смесей эмульгаторов в кондитерских изделиях
    Оболкина, В. И.; Оболкіна, В. І.; Obolkina, V.; Залевская, Н. А.; Залевська, Н. О.; Zalevska, N.; Гуреева, В. С.; Гуреєва, В. С.; Gureeva, V.; Кишко, С. А.; Кишко, С. А.; Kishko, S.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Інформаційні системи у маркетингу
    Шаповал, О. Ф.; Коннова, Л. О.; Шаповал, Е. Ф.; Коннова, Л. А.; Shapoval, O.; Konnova, L.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Чипсы из нетрадиционного сырья
    Хорошева, І. Г.; Хорошева, И. Г.; Khorosheva, I.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » К вопросу о безопасности пищевых продуктов
    Хорошева, І. Г.; Хорошева, И. Г.; Khorosheva, I.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Селіванов, В. І.; Селиванов, В. И.; Selivanov, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Использование нетрадиционного сырья в производстве чипсов
    Хорошева, И. Г.; Хорошева, І. Г.; Khorosheva, I.; Ковбаса, В. Н.; Ковбаса, В. М.; Kovbasa, V.; Назаренко, Е. А.; Назаренко, О. О.; Nazarenko, O. O.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вязкость теста – основной фактор в формировании качества чипсов
    Хорошева, И. Г.; Khorosheva, I.; Хорошева, І. Г.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.; Ковбаса, В. М.; Назаренко, Е. А.; Nazarenko, O. O.; Назаренко, О. О.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження деяких фізико-хімічних властивостей крохмалів
    Лазаренко, М. В.; Лазаренко, Н. В.; Lazarenko, M.; Баглюк, С. В.; Баглюк, С. В.; Baglyuk, S.; Король, А. М.; Король, А. Н.; Korol, A.; Мельник, О. Ю.; Мельник, О. Ю.; Melnik, O. J.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження ефекту гідратації екструдованих матеріалів
    Ромашко, О. В.; Ромашко, Е. В.; Romashko, O.; Дегтярьов, Л. С.; Дегтярев, Л. С.; Degtyarev, L.; Кобилінська, О. В.; Кобылинская, Е. В.; Kobilinska, O.; Ковбаса, В. М.; Ковбаса, В. Н.; Kovbasa, V.
    2024-11-29
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
1476 - 1500 з 10733 результатів    << < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 > >>