Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
    Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. Н.; Кохан (Гавва), Е. А.; Dorohovich, A.; Kokhan (Gavva), O.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок...
    Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження та їх...
    Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання...
    Кохан (Гавва), О. О.; Прилуцька, Л. П.; Яременко, Н. А.; Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), Е. А.; Прилуцкая, Л. П.; Яременко, Н. А.; Дорохович, А. Н.; Kokhan (Gavva), O.; Prylutska, L.; Yaremenko, N.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Побудова опірної поверхні деталі, що розміщена в площині загального положення
    Кохан (Гавва), О. О.; Верхола, А. П.; Кохан (Гавва), Е. А.; Верхола, А. П.; Kokhan (Gavva), O.; Verkhola, A.
    1998-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Сорбционные свойства гидроколлоидов
    Дорохович, А. Н.; Оболкина, В. И.; Кохан (Гавва), Е. А.; Кияница, С. Г.; Дорохович, А. М.; Оболкіна, В. І.; Кохан (Гавва), О. О.; Кияниця, С. Г.; Dorohovich, A.; Obolkina, V.; Kokhan (Gavva), O.; Kyianytsia, S.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих...
    Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста
    Дробот, Л. Г.; Кохан (Гавва), О. О.; Яценко, Н. П.; Ковалевська, Є. І.; Дробот, Л. Г.; Кохан (Гавва), Е. А.; Яценко, Н. П.; Ковалевская, Е. И.; Drobot, L.; Kokhan (Gavva), O.; Yatsenko, N.; Kovalevska, E.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Гіпохолестеринемічна дія молочнокислих бактерій in vivo
    Старовойтова, С. О.; Співак, М. Я.; Старовойтова, С. А.; Спивак, Н. Я.; Starovoitova, S.; Spivak, M.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Лектини Bacillus subtilis біологічно активні речовини
    Бурнашева, М. В.; Старовойтова, С. О.; Карпова, І. С.; Бурнашева, М. В.; Старовойтова, С. А.; Карпова, И. С.; Burnasheva, M.; Starovoitova, S.; Karpova, I.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Herpetical infection in mice and protective activity the composition of lactobacteria
    Timoshok, N.; Starovoitova, S.; Shy, D.; Shevchuk, V. G.; Spivak, M.; Тимошок, Н. О.; Старовойтова, С. О.; Шай, Д. С.; Шевчук, В. Г.; Співак, М. Я.; Тимошок, Н. А.; Старовойтова, С. А.; Шай, Д. С.; Шевчук, В. Г.; Спивак, Н. Я.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на...
    Ковбаса, В. М.; Кохан (Гавва), О. О.; Ковбаса, В. Н.; Кохан (Гавва), Е. А.; Kovbasa, V.; Kokhan (Gavva), O.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Кондитерские изделия функциональной оздоровительной направленности – продукты нового...
    Дорохович, А. Н.; Оболкина, В. И.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, В. В.; Дорохович, А. М.; Оболкіна, В. І.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, В. В.; Dorohovich, A.; Obolkina, V.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, V.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Какао-продукт молотый
    Дорохович, А. Н.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, В. В.; Савченко, А. Д.; Приходчук, А. В.; Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, В. В.; Савченко, А. Д.; Приходчук, А. В.; Dorohovich, A.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, V.; Savchenko, A.; Prykhodchuk, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської...
    Дорохович, А. М.; Оболкіна, В. І.; Кохан (Гавва), О. О.; Кияниця, С. Г.; Дорохович, А. Н.; Оболкина, В. И.; Кохан (Гавва), Е. А.; Кияница, С. Г.; Dorohovich, A.; Obolkina, V.; Kokhan (Gavva), O.; Kyianytsia, S.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Особливості пакування харових продуктів в МГС
    Кохан (Гавва), О. О.; Масло, М. А.; Кохан (Гавва), Е. А.; Масло, Н. А.; Kokhan (Gavva), O.; Maslo, M.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при...
    Дорохович, А. М.; Оболкіна, В. І.; Кохан (Гавва), О. О.; Кияниця, С. Г.; Дорохович, А. Н.; Оболкина, В. И.; Кохан (Гавва), Е. А.; Кияница, С. Г.; Dorohovich, A.; Obolkina, V.; Kokhan (Gavva), O.; Kyianytsia, S.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения
    Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису
    Дорохович, А. М.; Кохан (Гавва), О. О.; Прилуцька, Л. П.; Дорохович, А. Н.; Кохан (Гавва), Е. А.; Прилуцкая, Л. П.; Dorohovich, A.; Kokhan (Gavva), O.; Prylutska, L.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Використання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з...
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Бойко, В. С.; Бойко, В. С.; Boyko, V.; Ярошевич, В. І.; Ярошевич, В. И.; Jaroshevich, V.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Жабіна, О. В.; Жабин, А. В.; Zhabina, O.; Ястреба, Ю. А.; Ястреба, Ю. А.; Yastreba, J.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств
    Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
    Прилуцька, Л. П.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Прилуцкая, Л. П.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Prylutska, L.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при...
    Шевченко, А. М.; Кохан (Гавва), О. О.; Дорохович, А. М.; Шевченко, А. Н.; Кохан (Гавва), Е. А.; Дорохович, А. Н.; Shevchenko, A.; Kokhan (Gavva), O.; Dorohovich, A.
    2024-11-28
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
9801 - 9825 з 10733 результатів    << < 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 > >>