Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Ціноутворення як основна прерогатива відділу маркетингу
Удод, К. В.; Удод, Е. В.; Udod, K.; Чорноус, Л. В.; Чорноус, Л. В.; Chornous, L.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стабілізація якості ковбасних виробів. Інтенсивні технології потребують легалізації
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сырокопченые и сыровяленые колбасы. Возможности варьирования сырья и технологий
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 1)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » К вопросу нормирования физико-химических показателей мясопродуктов (Часть 2)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Новые виды продуктов деликатесной группы
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 1)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Сабадаш, П. М.; Сабадаш, П. М.; Sabadash, P.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 2)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Сабадаш, П. М.; Сабадаш, П. М.; Sabadash, P.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Пищевые добавки в производстве продуктов питания (Часть 3)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Сабадаш, П. М.; Сабадаш, П. М.; Sabadash, P.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Нові види паштетних консервів
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Сырокопченые и сыровяленые колбасы выпускаются не только по ДСТУ (Часть 1)
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Розроботка полноценных мясных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Українець, А. І.; Украинец, А. И.; Ukrainets, A.; Пешук, Л. В.; Пешук, Л. В.; Peshuk, L.; Хіврич, Б. І.; Хиврич, Б. И.; Hivrich, B.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » ДСТУ на мясные изделия и консервы методологически требуют доработки
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Улучшение технологических показателей растительных белоксодержащих наполнителей для...
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Єрмак, О. Ю.; Ермак, О. Ю.; Ermak, O.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Стабилизация технологических показателей паштетных масс
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування активних засобів навчання і комп’ютерної техніки для підготовки...
Клименко, М. М.; Клименко, М. М.; Klimenko, M.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
1999-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Шляхи удосконалення технологічних процесів виробництва комбінованих м’ясопродуктів
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Новий комбінований продукт на м’ясній основі
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Мащенко, Т. В.; Мащенко, Т. В.; Mashchenko, T.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас
Буша, О. О.; Буша, А. А.; Busha, O. O.; Гончаров, Г. І.; Гончаров, Г. И.; Goncharov, G.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Регулювання виробництва і реалізації цукру у світі та в Україні
Данькевич, О. Г.; Данькевич, А. Г.; Dankevich, A.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Пампура, Т. В.; Пампура, Т. В.; Pampura, T.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня...
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Каротиноиды – необходимые компоненты продуктов питания нового поколения
Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Гередчук, А. М.; Гередчук, А. М.; Geredchuk, A.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням...
Іванов, С. В.; Иванов, С. В.; Ivanov, S.; Пасічний, В. М.; Пасичный, В. Н.; Pasichniy, V. M.; Олішевський, В. В.; Олишевский, В. В.; Olishevskyi, V.; Маринін, А. І.; Маринин, А. И.; Marynin, A.; Желуденко, Ю. В.; Желуденко, Ю. В.; Zheludenko, J.
2024-11-29
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
9201 - 9225 з 10733 результатів
<< < 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 > >>